Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκλονιστική ήταν η Νανά Καραγιάννη στη συνέντευξη της στον Π. Κωστόπουλο – Μίλησε για την μάχη που δίνει με την ανορεξία

Συγκλονιστική ήταν η Νανά Καραγιάννη στη...

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε φτάσει κάποια στιγμή να ζυγίζει μόλις 25 κιλά!

Πολλά μπράβο αξίζουν στη δημοσιογράφο και αλλοτινή τηλεπερσόνα Νανά Καραγιάννη, για το θάρρος και το μεγάλο κουράγιο και δύναμη της.

Καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο κανάλι του Alpha, την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016, η Νανά Καραγιάννη που συνεχίζει να δίνει την μάχη της με την νευρική ανορεξία έχοντας ως πολύτιμη βοηθό την γιατρό της, έστειλε μήνυμα σε όσες κοπέλες ενδεχομένως αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα υγείας να αποτανθούν αμέσως και χωρίς δισταγμό σε γιατρό. Χωρίς ιατρική βοήθεια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ήταν η «κραυγή» και συμβουλή της Νανάς Καραγιάννη σε κορίτσια που ίσως να βιώνουν τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας.

Όπως η ίδια είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο, κάποια στιγμή είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 25 κιλά. Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος έδειξε ένα χαρακτηριστικό βίντεο με μία κοπέλα που κοιτάζεται στον καθρέφτη, η οποία είναι ουσιαστικά αδύνατη και ανορεξική, η Νανά Καραγιάννη «λύγισε» και δάκρυσε.

«Στεναχωριέμαι που υπάρχουν τόσες πολλές κοπέλες που το ζουν αυτό. Δεν θα ήθελα κανένας να το ζει αυτό το πράγμα, με στεναχωρεί πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ενώ σε άλλο σημείο της συγκλονιστικής συνέντευξης της, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως είχε σκεφτεί ακόμη και να αυτοκτονήσει.

«Στεναχωρούσα πολύ ανθρώπους που δεν ήθελα. Δεν ήθελα να τους ταλαιπωρώ», ανέφερε.

Το θετικό στοιχείο στην περίπτωση της Νανάς Καραγιάννη, είναι ότι έδειξε να είναι καλύτερα στην υγεία της, είπε με χιούμορ πως της αρέσουν πολύ τα σουβλάκια, πως είναι ερωτευμένη αλλά και πως έχει επανέλθει δριμύτερη στην επαγγελματική της ενασχόληση με την δημοσιογραφία και έχει αναλάβει θέση αρχισυντάκτριας σε γυναικείο σάιτ στο διαδίκτυο.

Επίσης αυτοσαρκάστηκε λέγοντας πως όταν ήταν υπερβολικά αδύνατη λόγω του προβλήματος της ανορεξίας, έμοιαζε με ρέγγα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight