Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκινούν μαθήματα 5 ρυθμών από την Πάτυ Πετροπούλου στο Hatha Yoga & Pilates Studio

Ξεκινούν μαθήματα 5 ρυθμών από την Πάτυ ...

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη

Ξεκινούν στην Πάτρα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη τα μαθήματα 5Ρυθμών στο Hatha Yoga & Pilates Studio στις 20.30-22.00, Λευκωσίας & Κερύνειας 16.

Για τους 5Ρυθμούς®:
Εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο ασκούν τους 5Ρυθμούς που επινόησε η Gabrielle Roth. Οι 5Ρυθμοί® είναι μια δυναμική πρακτική κίνησης, μια φιλοσοφία και μια καλλιτεχνική απεικόνιση, βασισμένη στην αρχή πως αν βάλουμε την ψυχή μας σε κίνηση, θα θεραπεύσει εαυτόν.

To να “χορεύει” κανείς τους 5Ρυθμούς είναι μια πρακτική, ένας τρόπος να ασκηθεί και να διαλογιστεί την ίδια στιγμή. Χορεύοντας τους 5ρυθμούς το σώμα γίνεται το πνευματικό μας μονοπάτι.

Για το μάθημα:
Το μάθημα, σε επίπεδο Waves®, απευθύνεται σε όλους όσους έχουν σώμα και αναπνέουν(ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και ικανοτήτων). Προηγούμενη εμπειρία με την κίνηση ή τον διαλογισμό κρίνεται εντελώς αχρείαστη. Με σύμμαχο μουσικές από όλο τον κόσμο και τα είδη (κλασσική, ροκ, techno, trance, house, world, jazz κτλ) κάθε μάθημα είναι μια διαφορετική εμπειρία. Ελάτε λίγα λεπτά νωρίτερα. Οι πόρτες κλείνουν στις 20.45
Πληροφορίες / απορίες: [email protected]

Eναρξη Μαθημάτων:
Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016
Κρατήστε την θέση σας στο 2610000867 για μια μοναδική εμπειρία!

Διαβάστε για τους 5Ρυθμούς/about 5Rhythms:
http://www.5rhythms.com
Διαβάστε για την Πάττυ Πετροπούλου/about Patty Petropoulou:
http://www.5rhythms.com/teachers/Patty++Petropoulou
http://tinyurl.com/gm9lkev
Facebook group:
https://www.facebook.com/groups/5rgreece/

Mini Bio
Η Πάττυ Πετροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα με πολύ συχνές επισκέψεις στην Ευρώπη και την Αμερική από μικρή, αφου οι γονείς της ασχολούνται με την βιομηχανία του τουρισμού. Μετά τις σπουδές της πάνω στα ναυτιλιακά αποφάσισε πως αυτός δέν είναι ο δρόμος της. Έμεινε στην Αθήνα και εργάστηκε ως υπεύθυνη τεχνικής παραγωγής σε εταιρία ηχοφωτιστικής κάλυψης μεγάλων events. Mετά από 6 χρόνια πορείας στον κλάδο, αποφάσισε πως αρκετά με την θέα του τσιμέντου και γύρισε στην Πάτρα. Μετά από επιτυχή πορεία στην διοργάνωση συνεδρίων στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, πάλι κάτι δέν την ικανοποιούσε. Με τα συχνά ταξίδια στην Ευρώπη και την Ασία βρήκε πως θέλει να ασχοληθεί, να μάθει και να διδάξει κάτι το οποίο θα έκανε την ίδια καλύτερο άνθρωπο και θα βοηθούσε και άλλους. Σε μια συναυλία των James, ανακάλυψε τους 5Ρυθμούς. Βλέποντάς τον τραγουδιστή και front man των James, Tim Booth να κινείται, όταν πολλοί πίστευαν πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών, αυτή "είδε" κάτι άλλο. Του μίλησε, ο ίδιος είναι και αυτός δάσκαλος των 5Ρυθμών, και την κατηύθηνε. Παρακολούθησε τα προαπαιτούμενα σεμινάρια για το Teachers’ Training στην Αμερική. Τώρα ζεί σε ένα μικρό χωριό έξω από την Πάτρα με τον σύντροφο και τους 2 γιους τους, μέσα στην φύση και επιτέλους νιώθει πως έφτασε στο τέλος ενός κύκλου αναζήτησης και συνάμα την αφετηρία ενός κύκλου ανακάλυψης. Διδάσκει από το 2014.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight