Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχτίδες ελπίδας για τον καθηγητή Παναγιώτη Σταυρόπουλο - Βγήκε από την Εντατική μετά από 11 μήνες!

Αχτίδες ελπίδας για τον καθηγητή Παναγιώ...

Πλήθος μηνυμάτων συμπαράστασης στο προφίλ του αγαπητού καθηγητή

Μετά από μια δύσκολη και αγωνιώδη χρονιά, 11 μήνες για την ακρίβεια, αχτίδες ελπίδας και χαράς  φάνηκαν στα πρόσωπα των συγγενών και των φίλων του Παναγιώτη Σταυρόπουλου. Ο καθηγήτής βγήκε από την μονάδα εντατικής θεραπείας.

Συμπληρώνεται κοντά ένας χρόνος από το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου του 2015 όταν ο καθηγητής Παναγιώτης Σταυρόπουλος ενεπλάκη σε ατύχημα και τραυματίστηκε σοβαρά. Από εκείνη την μέρα ο καθηγητής φυσικής αγωγής και Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Ρίου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

Η βελτίωση  στην κλινική εικόνα είναι εμφανής και οι ευχές όλων για την πλήρη και ολική του επαναφορά τον συνοδεύουν.

Όπως είναι γνωστό ο γυμναστής και διευθυντής του Λυκείου  Ρίου είχε τραγικό και αναίτιο ατύχημα την 2α Ιουλίου του 2015 στην λαιμητόμο διασταύρωση της μαρίνας στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Από τότε περνάει πολύ δύσκολες ώρες στην εντατική και στην μονάδα αυξημένης φροντίδας και εδώ και δυο βδομάδες στην ολοκαίνουργια μονάδα αποκατάστασης του Νοσοκομείου του Ρίου.

Ο φετινός χειμώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για την οικογένεια και τον ίδιο τον Σταυρόπουλο καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί κατά την παραμονή του στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Χάρις στις φροντίδες όλων γιατρών και προσωπικού αλλά και με την συμπαράσταση των δικών του που δεν έφυγαν στιγμή από κοντά του η κατάσταση του βελτιώνεται συνεχώς .

Η είδηση, που διαδόθηκε με επιφύλαξη, προκάλεσε πολύ μεγάλη χαρά στον κόσμο της Πάτρας που δεν τον ξεχνούσε όλων αυτών τον καιρό και έδειχνε με πράξεις την συμπαράσταση του στον ίδιο και στην οικογένεια του.

Χαρακτηριστικά είναι αμέτρητα τα μηνύματα στο προφίλ που διατηρεί ο καθηγητής στο facebook από την πρώτη μέρα της διάδοσης της είδησης του ατυχήματος. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες δε,  δεν σταματάνε τα μηνύματα χαράς και συμπαράστασης.

Το thebest.gr ήρθε σε επικοινωνία με το περιβάλλον του και μεταφέρει την παράκληση για διακριτική παρουσία των φίλων του, ώστε να μην παρεμποδίζεται (συναισθηματικά κυρίως) η πορεία της σωματικής και πνευματικής του αποκατάστασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις