Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Συμπληρώνεται η αποστολή της Εθνικής-Συγκεντρώνονται οι διεθνείς

Ποδόσφαιρο: Συμπληρώνεται η αποστολή της...

Λείπουν μόνο οι παίχτες των ομάδων των πλέι-οφ της Σουπερλίγκ

Οι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης και Παπάζογλου ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, που αναχωρεί την Τρίτη για το Σίδνεϊ.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας επί ελληνικού εδάφους ενόψει των δύο φιλικών στην Αυστραλία στις 4 και 7 Ιουνίου.

Αυτή έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να είναι ο μοναδικός απών, καθώς ταλιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες ημέρες.

Από τη μεριά τους, κανονικά συμμετείχαν οι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης και Παπάζογλου, οι οποίοι ενσωματώθηκαν σήμερα στην αποστολή, που θα αναχωρήσει σήμερα Τρίτη (31/5) για το Σίδνεϊ.

Εκεί βρίσκεται ήδη ο Κώστας Τσάνας για την προετοιμασία της άφιξης της «γαλανόλευκης» με βάση το νέο οργανωτικό πρότυπο που εφαρμόζεται από τον Μίκαελ Σκίμπε.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στη χώρα των καγκουρό θα φτάσουν με μία μέρα καθυστέρηση οι Τζαβέλλας, Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μάνταλος, Αραβίδης (ΑΕΚ), Μπακασέτας (Πανιώνιος) λόγω των υποχρεώσεων με τις ομάδες τους για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας ενόψει Αυστραλίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports