Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Μέγαρο Πραπόπουλου ζωντανεύει ξανά!

Το Μέγαρο Πραπόπουλου ζωντανεύει ξανά!

Ξεκίνησε χθες σειρά εκδηλώσεων για το βιβλίο

Είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς χώρους στο κέντρο της Πάτρας, με βαρύ όνομα, ιδιαίτερο σχεδιασμό και δυναμική που, μετά την κάμψη των τελευταίων ετών, δείχνει να αυξάνεται. Το Μέγαρο Πραπόπουλου στην οδό Φιλοποίμενος 36-42, χάρη στις πρωτοβουλίες που σχεδιάζουν οι επιχειρήσεις που στεγάζονται εκεί, φιλοδοξεί να ξαναγίνει ένας δημοφιλής προορισμός.

Η αρχή γίνεται αυτές τις μέρες με μια άτυπη «εβδομάδα βιβλίου» που διοργανώνει στο αίθριο του Μεγάρου το βιβλιοπωλείο «Το Δόντι» που λειτουργεί εδώ και λίγες εβδομάδες στην περιοχή.

Χθες Πέμπτη το αίθριο ήταν κατάμεστο για τη συζήτηση με θέμα «Σχέσεις νευροβιολογίας και ψυχανάλυσης» που διοργανώθηκε με τη συνεργασία των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Τα ίχνη της εμπειρίας».

Απόψε στις 8.30 μ.μ. παρουσιάζεται το βιβλίο της ιδρύτριας και για πολλά χρόνια καλλιτεχνικής διευθύντριας του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων Κλεοπάτρας Δίγκα «Το βιβλίο Νο 512» (εκδ. Γαβριηλίδης). Θα μιλήσουν γι’ αυτό ο ομ. Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Ηλίας Κούβελας και ο συγγραφέας Βασίλης Λαδάς.

Επιπλέον την Τρίτη 31/5 θα παρουσιαστεί στον ίδιο χώρο σε συνεργασία με την γκαλερί Cube το βιβλίο του Δημοσθένη Δαββέτα «Ήχοι του σύμπαντος» (εκδ. Πληθώρα) από την υπεύθυνη της γκαλερί Λιάνα Ζωζά, τον μουσειολόγο Ξενοφώντα Παπαευθυμίου και τον καθηγητή Φυσικής Διαστήματος του Παν/μίου Αθηνών Ξενοφώντα Μουσά.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται περισσότερες εκπλήξεις, όπως ο εορτασμός της Ημέρας Μουσικής στα τέλη Ιουνίου, καθώς και διοργάνωση δράσεων για παιδιά.



 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight