Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 27 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 27 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Ο Άρης ξαναγυρνά στον Σκορπιό και θα ενεργοποιήσει δυναμικά τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σας έως τις 2/8, μια περίοδος με ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις. Προσέξτε όμως τις συγκρούσεις με τους άλλους, καθώς θα ανεβάζει τον εγωισμό σας. Μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα κινείται ανάδρομα, θα είναι και περίοδος επανασυνδέσεων.

Δίδυμοι

Με την επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό η καθημερινότητά σας αναμένεται να είναι κάπως φρενήρης κι αγχώδης μέχρι τις 2/8, ένα διάστημα με πολλά “τρεξίματα”, τόσο λόγω εργασιακών υποχρεώσεων, όσο και λόγω καθημερινών θεμάτων. Προσέξτε την υγεία σας στο διάστημα αυτό, να τρέφεστε σωστά. Επίσης θα είναι εποχή επαγγελματικών ξεκινημάτων και πρωτοβουλιών.

Καρκίνος

Θα ενεργοποιηθεί δυναμικά ο αισθηματικός τομέας με την επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό, ο οποίος έως τις 2/8 θα φέρει νέους έρωτες στη ζωή σας, πιθανόν και μέσα από δική σας πρωτοβουλία. Έως το τέλος Ιουνίου που θα είναι ανάδρομος, αναμένονται και επανασυνδέσεις. Επίσης θα είναι εποχή με νέα δημιουργικά project και με πιθανότητα εγκυμοσύνης.

Λέων

Η επανείσοδος του Άρη στον Σκορπιό σάς βάζει σε μια έντονη περίοδο, όπου μέχρι τις 2/8 θα “τρέξετε” αρκετά, κυρίως για θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, ίσως με κάποια μετακόμιση ή με επιδιορθώσεις κλπ. Στο διάστημα αυτό προσέξτε τις εντάσεις με τους δικούς σας και τον εγωισμό. Γενικά θα βγάλει θυμό και έντονα συναισθήματα.

Παρθένος

Ξαναμπαίνει ο Άρης στον Σκορπιό, απ' όπου μέχρι τις 2/8 θα φέρει αρκετή ένταση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Στο διάστημα αυτό προσέξτε να μην είστε προκλητικοί στο λόγο και στην οδήγηση. Πιθανή ωστόσο αγορά οχήματος. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Ξεκίνημα μαθημάτων, άγχος για τις εξετάσεις.

Ζυγός

Θα επηρεάσει τον οικονομικό σας τομέα κυρίως η επανείσοδος του Άρη στον Σκορπιό, ο οποίος μέχρι τις 2/8 θα φέρει άγχη κι ανταγωνισμούς, ίσως όμως προχωρήσετε και σε διεκδίκηση χρημάτων. Προσέξτε τις βιαστικές αγορές και άλλες οικονομικές κινήσεις. Αυξημένη κτητικότητα, υλική και συναισθηματική. Πιθανό ωστόσο ξεκίνημα νέων πηγών εσόδων, με δική σας πρωτοβουλία.

Σκορπιός

Στην ανάδρομή του κίνηση ο Άρης ξαναμπαίνει στο ζώδιό σας και θα κάτσει έως τις 2/8, ένα διάστημα με ξεκινήματα, δράσεις κι αποφάσεις, στο οποίο θα είστε αρκετά δυναμικοί αλλά και εριστικοί. Είναι εποχή να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας, να πάρετε πρωτοβουλίες. Προσέξτε όμως εγωισμό, άγχος, νεύρα, πονοκεφάλους, φλεγμονές, ατυχήματα, βιασύνες.

Τοξότης

Φεύγει για ένα δίμηνο ο Άρης απ' το ζώδιό σας, θα ξαναμπεί στις 2/8, ενώ μέχρι τότε που θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα “τρέξετε” αρκετά για να κλείσετε θέματα και κύκλους. Προσέξτε τη περίοδο αυτή τους κρυφούς ανταγωνισμούς και έχθρες, τα παρασκήνια, αλλά και τα προβλήματα στον ύπνο, λόγω άγχους ή φασαρίας κυρίως.

Αιγόκερως

Σήμερα ο ανάδρομος Άρης ξαναμπαίνει στον Σκορπιό, απ' όπου μέχρι τις 2/8 θα επηρεάσει τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης, ένα διάστημα όπου πιθανόν να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα ή και στο ίντερνετ, και να κάνετε νέες παρέες. Προσοχή όμως τις συγκρούσεις με φίλους και γνωστούς. Ξεκίνημα υλοποίησης σχεδίων.

Υδροχόος

Ξεκινά ένα έντονο δίμηνο με την επανείσοδο του Άρη στον Σκορπιό, ο οποίος μέχρι τις 2/8 θα σας δραστηριοποιήσει δυναμικά στον επαγγελματικό τομέα, ένα διάστημα με ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να πάρετε εσείς πρωτοβουλίες. Προσέξτε τις συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, και γενικά τον εγωισμό. Ίσως φανείτε πιο οξείς στο κοινό – προσοχή στην δημόσια εικόνα σας.

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Άρης ξαναμπαίνει στον Σκορπιό, απ' όπου μέχρι τις 2/8 θα σας ωθήσει σε δυναμικές κινήσεις, αποφάσεις και ξεκινήματα σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Πιθανές όμως και ταλαιπωρίες στα παραπάνω. Εποχή ανοιγμάτων. Μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα είναι ανάδρομος, θα είναι και περίοδος επανασυνδέσεων.

Κριός

Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό θα τονώσει ιδιαίτερα την σεξουαλικότητα και την εσωτερική σας ισχύ μέχρι τις 2/8, μια περίοδος που θα έχετε περισσότερο έλεγχο ψυχικό. Επίσης θα είναι εποχή δυναμικής διεκδίκησης οικονομικών ή κληρονομικών θεμάτων, και ξεκινήματος οικονομικών συνεργασιών κι επενδύσεων. Προσοχή όμως σε ίντριγκες, πάθη, χειριστικές συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being