Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ με παραλειπόμενα από την Ουκρανική μετάδοση της Γιουροβίζιον και την χαρά των σχολιαστών για τη νίκη της Τζαμάλα

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ με παραλειπόμενα από την Ου...

Το βίντεο μας γνωστοποίησε το επίσημο σωματείο οργανωμένων φίλων της Γιουροβίζιον INFE Greece

Ένα ενδιαφέρον βίντεο με τα παραλειπόμενα του 61ου πανευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision κυκλοφόρησε και ανέβηκε στο youtube και το επίσημο σωματείο οργανωμένων φίλων του θεσμού της Γιουροβίζιον INFE Greece (όπου αντιπρόεδρος είναι ο Μάκης Χαραλαμπόπουλος) μας το γνωστοποίησε.

Το βίντεο δείχνει το Ουκρανικό κουβούκλιο – booth των σχολιαστών καθ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης του μεγάλου τελικού της Γιουροβίζιον, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 και τις αντιδράσεις τους, μόλις συνειδητοποίησαν τη νίκη της 32χρονης τραγουδίστριας Jamala που εκπροσώπησε επάξια την Ουκρανία με το κομμάτι με πολιτικό μήνυμα «1944».

Αξίζει να δείτε από το χρονικό σημείο 3.49.27 και μετά, όταν εμφανίζονται οι "δικοί μας" σχολιαστές της ΕΡΤ1. Ο Γιώργος Καπουτζίδης  σπεύδει να τους δώσει συγχαρητήρια ενώ ο σχολιαστής τους Timur Miroshnychenko φεύγει, για να πάρει την καθιερωμένη συνέντευξη από τη νικήτρια επί σκηνής ενώ η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Καπουτζίδη, Μαρία Κοζάκου βοηθά την Ουκρανή σχολιάστρια Tetiana Terekhova να επικοινωνήσει με το κοντρόλ, για το αν και πως θα συνεχίσει τη μετάδοση για τη χώρα της!

*Να θυμίσουμε πως την Ελλάδα στην φετινή Γιουροβίζιον εκπροσώπησαν οι Argo με το κομμάτι «Utopian land» και διαγωνίστηκαν στον 1ο ημιτελικό όπου πήραν την 16η θέση.

Οι Έλληνες σχολιαστές της φετινής Γιουροβίζιον για την μετάδοση της ΕΡΤ1, Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου.

Οι Έλληνες σχολιαστές της φετινής Γιουρο...

Οι Έλληνες σχολιαστές της φετινής Γιουροβίζιον για την μετάδοση της ΕΡΤ1, Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου.

Οι Argo επί σκηνής της Eurovision.

Οι Argo επί σκηνής της Eurovision.

Οι Argo επί σκηνής της Eurovision.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight