Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιτυχίες της Δυτικής Ελλάδος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑΜΕΑ Πιγκ Πογκ.-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Επιτυχίες της Δυτικής Ελλάδος στο Πανελλ...

ο Σαββάτο και την Κυριακή 21 & 22 / 5

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από σωματεία όλης της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο και την Κυριακή 21 & 22 / 5 στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) για αθλητές Α.Μ.Ε.Α.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Ο αθλητής Γιάννης Δημητρακόπουλος από την Αμαλιάδα, αγωνιζόμενος με το σύλλογο ΑΡΓΩ, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία ΤΤ8, συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών του με τη κατάκτηση της 1ης θέσης στη κατηγορία από το 2010.

Επίσης ο αθλητής Παναγιώτης Αγγελούδης από το Αγρίνιο, αγωνιζόμενος με τον σύλλογο Ήφαιστος Πάτρας κέρδισε στηνκατηγορία ΤΤ3 το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό και το αργυρό μετάλλιο στο διπλό.

Η διοργάνωση σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών, αφού συμμετείχαν 14 σωματεία και 63 αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη τη χώρα,ενώ για πρώτη φορά έγινε σε δύο ημέρες.

Το πρωτάθλημα περιελάμβανε τα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα, ενώ διεξήχθησαν και οι 11 κλάσεις. Οι κλάσεις ΤΤ1-5 είναι για τους αθλητές σε αμαξίδιο, εκείνες από το 6 έως το 10 είναι για τους ορθίους και η κατηγορία 11 για άτομα με νοητική υστέρηση.

Τη 1η ημέρα έγιναν τα ομαδικά και οι όμιλοι στα ατομικά όλων των κατηγοριών και τη 2η ημέρα οι ημιτελικοί & τελικοί στα ατομικά.

Την οργανωτική ευθύνη των αγώνων είχει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ.-Α.Με.Α), ενώ η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) κάλυψε τη γραμματεία και τη διαιτησία.

Τη διοργάνωση παρακολούθησαν αρκετοί θεατές και τις απονομές έκαναν μεταξύ των άλλων & τίμησαν με τη παρουσία τους οι πρωταθλητές Ελλάδας του πιγκ πογκ  Κώστας Παπαγεωργίου & Χριστίνα Φίλη, ο πρωταθλητής & διεθνής αθλητής του πόλο Γιάννης Φουντούλης, καθώς και ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο  Ντράγκαν Άντριτς".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports