Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Δύσκολη πρεμιέρα για τον, περσινό νικητή, Σταν Βαβρίνκα στο Ρολάν Γκαρός

Τένις: Δύσκολη πρεμιέρα για τον, περσινό...

Παρολίγον έκπληξη στην πρεμιέρα του φημισμένου τουρνουά

Το Roland Garros ξεκίνησε και από τον πρώτο κιόλας γύρο το ενδιαφέρον ήταν στα ύψη. Ο κάτοχος του τίτλου Σταν Βαβρίνκα παραλίγο να την πατήσει από τον Λούκας Ροσόλ, τον οποίο τελικά απέκλεισε μετά από πέντε σετ (4-6, 6-1, 3-6, 6-3, 6-4).

Ο Ελβετός No. 4 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος «γκρέμισε» πέρσι στον τελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς είχε ένα νωθρό ξεκίνημα στην υπεράσπιση του τίτλου.

Ο Βαβρίνκα έμεινε ένα σετ πίσω και στην συνέχεια έδωσε μάχη για να ολοκληρώσει μια δύσκολη νίκη με 3-2 σετ (4-6, 6-1, 3-6, 6-3, 6-4) στον πρώτο γύρο του Γαλλικού Όπεν επί του Τσέχου Λούκας Ροσόλ.

Ο «Stan the Man», έσωσε δύο break points στο τέταρτο σετ και απέφυγε την ντροπή να γίνει ο πρώτος παίκτης, από τότε που έγινε το τένις επαγγελματικό άθλημα το 1968, που αν και κάτοχος του Roland Garros, χάνει στον πρώτο γύρο.

Ο κάτοχος δύο Grand Slam, προθερμάνθηκε ενόψει Γαλλικού Όπεν με την κατάκτηση του Geneva Open, αλλά δυσκολεύτηκε εναντίον του No. 59 Ροσόλ σε ένα κρύο και γεμάτο υγρασία court, το Philippe Chatrier.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τένις: Νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports