Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Έλεγχος στο φάκελο αδειοδότησης του Πανιωνίου από την ΟΥΕΦΑ

Ποδόσφαιρο: Έλεγχος στο φάκελο αδειοδότη...

Κίνδυνος αποκλεισμού από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τους Κυανέρυθρους

Συνεργάτες της UEFA βρίσκονται στα γραφεία της ΕΠΟ ώστε να ελέγξουν τα στοιχεία βάσει των οποίων αδειοδοτήθηκε σε δεύτερο βαθμό ο Πανιώνιος, ο οποίος κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.

Στην Ελλάδα βρίσκονται άνθρωποι της Delloite, και από το πρωί, εξετάζουν τον φάκελο του Πανιωνίου που πήρε άδεια από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ, παρά την αρνητική εισήγηση του διευθυντή του τμήματος  αδειοδότησης της ομοσπονδίας, Γιώργου Δημητρίου.

Η Deloitte Sports συνεργάζεται με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και παράσχει συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη των κανονισμών του UEFA Financial Fair Play.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, σε πρώτο βαθμό δεν είχε πάρει άδεια και σε περίπτωση που οι άνθρωποι της Delloite αποφανθούν ότι κακώς αδειοδοτήθηκε, τότε την θέση του Πανιώνιου στην Ευρώπη θα πάρει ο έκτος της βαθμολογίας της Super League, ΠΑΣ Γιάννινα, που κατέθεσε την προσφυγή στην UEFA.

Ο έλεγχος θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 25/5 και η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί έπειτα από "επιθυμία" της Super league μετά το τέλος των playoffs.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Εντυπωσιακός Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΟΚ-Εξασφάλισε τα πλέι-οφ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports