Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 23 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Φεύγει η γλυκιά Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, αφού πρώτα σάς ανανέωσε και απογείωσε την γοητεία και τις κατακτήσεις σας απ' τις 30/4. Τώρα, και μέχρι τις 17/6, θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, βελτιώνοντας τα έσοδα, ενώ θα κάνετε και πολύ ωραίες αγορές, αν και αυτές τις μέρες υπάρχουν κάποια άγχη. Απόλαυση των αισθήσεων.

Δίδυμοι

Στο ζώδιό σας εισέρχεται η ευμενής Αφροδίτη και μέχρι τις 17/6 θα ομορφύνει την εμφάνιση και τη διάθεσή σας, αν και αυτές τις μέρες με την αντίθεσή της με τον Άρη υπάρχουν διάφορες διαφωνίες κι εντάσεις. Ωστόσο η επιρροή της θα φέρει πολλές κατακτήσεις, ενώ είναι ιδανική εποχή για να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας.

Καρκίνος

Το πέρασμα της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 17/6 που θα μπει στο ζώδιό σας, δηλώνει ότι θα είναι μια περίοδος που θα κλείσετε κύκλους σε σχέσεις και συνεργασίες, και θα κάνετε διάφορους απολογισμούς. Θα βελτιώσει τον ύπνο σας, αν και αυτές τις μέρες με την αντίθεσή της με τον Άρη δημιουργούνται κάποια άγχη.

Λέων

Αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη, και μέχρι τις 17/6 θα ευνοήσει τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης, θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας, ενώ είναι πιθανό να συμμετέχετε σε ομάδες και συλλόγους που σας προσφέρουν ευχαρίστηση. Ωστόσο αυτές τις μέρες με την αντίθεσή της με τον Άρη, δημιουργούνται κάποιες εντάσεις.

Παρθένος

Η διέλευση της Αφροδίτης απ' τους Διδύμους μέχρι τις 17/6 θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας αλλά και την επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα, ενώ θα δείχνετε πιο γλυκείς και όμορφοι στο κοινό. Ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις. Ωστόσο η δύσκολή της όψη με τον Άρη αυτές τις μέρες, προκαλεί κάποιες διαφωνίες.

Ζυγός

Πολύ ωραία για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τους Διδύμους έως τις 17/6, η οποία θα ανεβάσει τη γοητεία σας, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για όμορφες εκδρομές. Φλερτ στα ταξίδια ή με ξένους. Εύνοια σε θέματα νομικά και σπουδών. Αυτές τις μέρες όμως η αντίθεσή της με τον Άρη προκαλεί διαφωνίες.

Σκορπιός

Θα κάνει πιο όμορφη και ικανοποιητική την ερωτική σας ζωή η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 17/6 θα βαθύνει τα συναισθήματα και θα κάνει πιο ουσιαστική τη σχέση σας με το σύντροφο και τους άλλους γενικά. Ενίσχυση οικονομική. Όμως αυτές τις μέρες η αντίθεσή της με τον Άρη προκαλεί ανταγωνισμούς και κτητικότητα.

Τοξότης

Ευνοϊκή για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τους Διδύμους έως τις 17/6, ένα διάστημα με περισσότερη αρμονία στους δεσμούς και με όμορφες παρουσίες στη ζωή σας, ενώ αυξάνονται οι κατακτήσεις σας. Βέβαια αυτές τις μέρες η αντίθεσή της με τον Άρη προκαλεί εγωισμούς και διαφωνίες.

Αιγόκερως

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα κάνει πιο όμορφη και άνετη τη καθημερινότητά σας μέχρι τις 17/6, ενώ θα βελτιώσει και το κλίμα στο χώρο εργασίας και θα απολαμβάνετε την δουλειά σας. Αν και αυτές τις μέρες λόγω της αντίθεσής της με τον Άρη προκαλούνται εντάσεις. Πιθανά φλερτ στη δουλειά. Καλυτέρευση σε θέματα υγείας.

Υδροχόος

Ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τους Διδύμους έως τις 17/6, ένα διάστημα με φλερτ, κατακτήσεις και με ωραίες στιγμές διασκέδασης. Αυξημένη γονιμότητα και δημιουργικότητα. Καλυτέρευση στις σχέσεις με τα παιδιά. Όμως αυτές τις μέρες προκαλούνται κάποιες εντάσεις, καθώς σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Άρη.

Ιχθύες

Βελτίωση στις οικογενειακές σχέσεις θα φέρει η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης μέχρι τις 17/6, όχι άμεσα ωστόσο, γιατί αυτές τις μέρες με την αντίθεσή της με τον Άρη δημιουργούνται κάποιες προστριβές. Ευνοϊκή περίοδος για να ομορφύνετε το σπίτι σας και να ψωνίσετε πράγματα γι' αυτό. Καλή εποχή για να καλέσετε φίλους για φαγητό.

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα γλυκάνει τον τρόπο που μιλάτε, θα κάνει πιο ήπια την επικοινωνία, αν και αυτές τις μέρες η αντίθεσή της με τον Άρη προκαλεί κάποιες διαφωνίες. Μέχρι τις 17/6 που θα κάτσει στο ζώδιο αυτό, θα φέρει επίσης την ευκαιρία για όμορφες βόλτες και ταξιδάκια. Βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being