Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ηλείος ο αθλητής που κέρδισε την 1η θέση στο παγκόσμιο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών

Ηλείος ο αθλητής που κέρδισε την 1η θέση...

Στις Σέρρες

Ηλείος ο Αθλητής που κέρδισε την 1η θέση στο παγκόσμιο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στις Σέρρες. Ο Ηλίας Ασβεστάς του Δημητρίου  από του Μάχου Ηλείας   είναι ο Αθλητής που με τα χρώματα του Συλλόγου του Α.Σ.ΑΡΤΕΜΙΣ ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του Βάθρου , κατά την δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  που διοργανώθηκε  το παγκόσμιο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στις 21-22/5/2016  στο κλειστό γυμναστήριο  του Δήμου Σερρών.

Αξίζει να σημειωθεί ο μεγάλος ανταγωνισμός , αφού πάνω από 500 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό  συμμετείχαν  στο διήμερο του φεστιβάλ, από 15 χώρες, 80 συλλόγους, 4 Ομοσπονδίες και 5 ενώσεις πολεμικών τεχνών.Όμως ο Ηλείος αθλητής του Συλλόγου Α.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ήταν σε πολύ καλή φόρμα και το απέδειξε κατακτώντας την πρώτη θέση.

Οργανωτές της εκδήλωσης  ήταν ο Δήμος Σερρών, η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών, ο αθλητικός σύλλογος Δίας Σερρών και ο γυμναστικός σύλλογος Ερμής Ηράκλειας.Παρών στην απονομή  των μεταλλείων ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο  Πρόεδρος  του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης , ο Πρόεδρος  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών κ. Θωμάς κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports