Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κολύμβηση: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς με Πανελλήνιο ρεκόρ η ομάδα 4x100

Κολύμβηση: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς με...

Την τέταρτη θέση στον τελικό κατέλαβαν οι Έλληνες κολυμβητές της μικτής ατομικής

Μια φοβερή ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 κολύμβησης έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου του Λονδίνου και εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με πολύ καλές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών, ένα πανελλήνιο ρεκόρ από την ομάδα 4Χ100 μικτή ομαδική και την πρόκριση των ηρωικών κολυμβητών μας στο Ρίο ολοκληρώθηκε και η τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Λονδίνου.

Μπορεί να μην ήρθε κάποιο μετάλλιο, όμως οι κολυμβητές μας απέδειξαν ότι βρίσκονται στην κορυφή της Ευρώπης, όντας ανταγωνιστικοί απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις και κορυφαίους αθλητές, κατακτώντας συνολικά σε 7 μέρες δύο μετάλλια (ένα χρυσό με τον Ανδρέα Βαζαίο και ένα χάλκινο με τον Απόστολο Χρήστου).

Καταπληκτική εμφάνιση έκαναν οι Έλληνες κολυμβητές στα 4Χ100 μικτή ομαδική, εκεί όπου οι αθλητές μας (Απόστολος Χρήστου, Παναγιώτης Σαμιλίδης, Ανδρέας Βαζαίος και Κρίστιαν Γκολομέεβ) κολύμπησαν σε 3:34.41 καταλαμβάνοντας την 4η θέση και καταρρίπτοντας το προηγούμενο από το 2009.

Επιπλέον, η ελληνική ομάδα έπιασε το όριο για την Ολυμπιάδα του Ρίο, καθώς οι αθλητές μας ήθελαν χρόνο καλύτερο από το 3.36.56, κάτι το οποίο πέτυχαν πανηγυρικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό στην κολύμβηση- Χρυσός, με Πανελλήνιο ρεκόρ, ο Βαζαίος στο Πανευρωπαϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports