Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Ο Μένιος Ρουμελιώτης συνεχίζει για έβδομη χρονιά στην Παναχαϊκή

Βόλεϊ: Ο Μένιος Ρουμελιώτης συνεχίζει γι...

Όπως ανακοίνωσε η πατρινή ομάδα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Πατρινό λίμπερο Μένιο Ρουμελιώτη για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Μένιος Ρουμελιώτης συνεχίζει για  έβδομο συνεχόμενο χρόνο στην Πατρινή ομάδα και αποτελεί βασικό στέλεχος της Παναχαϊκής τα τελευταία χρόνια.

Μετά την συμφωνία του με την διοίκηση της ομάδας, ο Μένιος Ρουμελιώτης, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Παναχαϊκή αλλά παράλληλα και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση ώστε να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Πιστεύω πως η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη και αυτό θα προσπαθήσουμε και τη νέα περίοδο, να οριστικοποιούμε όσο πιο σύντομα την παραμονή μας στην κατηγορία και αν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Θέλω να αναφερθώ στους φίλαθλους μας οι οποίοι αποτέλεσαν φέτος τον 7ο παίκτη, χωρίς υπερβολή είναι η δύναμη μας σε κάθε παιχνίδι και είμαι σίγουρος πως και τη νέα χρονιά θα σταθούν στο πλευρό μας.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο προπονητή Μανώλη Συνοδινό και ελπίζω να έχουμε όλοι μας υγεία ώστε να δώσουμε το 100% και να βοηθήσουμε την Παναχαϊκή να πετύχει τους στόχους της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλει: Συνεχίζει να ενισχύεται η Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports