Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κι όμως στην Πάτρα γίνονται ακόμα… θαύματα- Η "χάρη" του Αγίου έκλεισε τις λακκούβες αναβλήθηκε όμως η... λιτάνευση– ΦΩΤΟ

Κι όμως στην Πάτρα γίνονται ακόμα… θαύμα...
Χριστακόπουλος Θάνος

Έβαλε πάντως και το thebest.gr το χεράκι του!

Κι όμως εν έτει 2016 γίνονται ακόμα θαύματα και μάλιστα τόσο ορατά που κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει… Το πιο πρόσφατο εξελίχθηκε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Αρόης, όπου στο… παρά πέντε της γιορτής Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης έπεσε άσφαλτος στο δρόμο που περνά μπροστά από την εκκλησία της συνοικίας.

Όπως όλα δείχνουν ο Άγιος έβαλε το…  χεράκι του καθώς μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η συγκυρία της επιδιόρθωσης του οδοστρώματος στην Αγ. Κωνσταντίνου λίγες μόλις ώρες πριν αρχίσουν οι εκδηλώσεις εορτασμού, μεταξύ των οποίων και λιτάνευση της εικόνας του Αγίου,  στην οδό που φέρει το όνομά του.

Από την Τετάρτη ήδη τα συνεργεία του Δήμου Πατρέων είχαν πιάσει δουλειά ρίχνοντας τσιμέντο ακριβώς έξω από την είσοδο του Ναού, όπου ο δρόμος ήταν κυριολεκτικά άθλιος κι επικίνδυνος για όσους προσέρχονται. Χθες Πέμπτη σειρά πείρα η Αγ. Κωνσταντίνου όπου μέχρι σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι έκλεινα τις λακκούβες ρίχνοντας πίσσα στις περισσότερες από αυτές.

Πάντως κάτοικοι της περιοχής που αναγνωρίζουν το θετικό έστω και αυτής της παρέμβασης επισημαίνουν ότι οι λακκούβες μετατράπηκαν σε σαμαράκια και τονίζουν ότι εκείνο που χρειάζεται είναι η πλήρης αντικατάσταση του τάπητα.

 

Πάντως πέραν του… Αγίου ένα «χεράκι» στις παρεμβάσεις φαίνεται πως έβαλε και το thebest.gr στις 14 Μαΐου είχε επισημάνει τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δρόμος (και οι προεκτάσεις του μέχρι το Κάστρο της Πάτρας), χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους χειρότερους της Πάτρας.

 

ΔΕΙΤΕ πως ήταν ο δρόμος ΠΡΙΝ:

 

Τελικά, όπως πληροφορούμαστε, η λιτάνευση της εικόνας αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας, τουλάχιστον όμως φτιάχτηκε, έστω και μερικώς ο δρόμος!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις