Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, πατέρας ενός μικρού αγοριού, ο 42χρονος δικυκλιστής που έχασε τη ζωή του στην Πάτρα - Το μεσημέρι η κηδεία του

Ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, πατέρας ενός ...

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη κλινικά νεκρός

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η κηδεία του Ανδρέα Κωνσταντόπουλου θα γίνει το Σάββατο 21-5-2016 στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Άνω Συχαινών. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Κάτω Συχαινών (εδώ το αγγελτήριο της κηδείας).

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, εργαζόμενος στην εταιρία Ανακύκλωσης ως οδηγός, πατέρας ενός μικρού αγοριού είναι ο 42χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στην άνοδο του Ολύμπιον. Θρήνος για την οικογένεια και τους συναδέλφους του.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δεν άντεξε και έσβησε ο 42χρονος που τραυματίστηκε βαρύτατα νωρίτερα σήμερα στην περιοχή των Συχαινών. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη κλινικά νεκρός.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής στο "Ολύμπιο" της Πάτρας, όπου στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής σημειώθηκε σοβαρό ατύχημα. Ο 42χρονος δικυκλιστής που παρασύρθηκε από φορτηγό σύμφωνα με δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων δεν φορούσε δυστυχώς κράνος και διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρίου. Ήταν δε τόσο σοβαρή η κατάστασή του που οι περίοικοι τον σκέπασαν με ένα σεντόνι μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, καθώς φαινόταν νεκρός.

Το φορτηγό που οδηγούσε ο 36χρονος δεν φαίνεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να έτρεχε ωστόσο είχε μόλις αρχίσει να ψιχαλίσει, οπότε υπήρχε ολισθηρότητα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ 42χρονών είναι ο δικυκλιστής που νοσηλευεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείου Ρίου, έπειτα από το ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο οδηγός του φορτηγού που τν παρέσυρε είναι 36 ετών.

Σοβαρότατο τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 3 το μεσημέρι στην Μειλίχου στο ύψος περίπου του «Ολύμπιου». Φορτηγάκι κατέβαινε την Μειλίχου όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες συγκρούστηκε σφοδρά με διερχόμενο μηχανάκι.

Ο οδηγός του δίκυκλου ηλικίας 42 ετων έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις