Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Αναβλήθηκε αγώνας στο Μάντσεστερ λόγω ύποπτου δέματος

Ποδόσφαιρο: Αναβλήθηκε αγώνας στο Μάντσε...

Εκκενώθηκε το γήπεδο της Γιουνάιτεντ για λόγους ασφαλείας

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γ. με την Μπόρνμουθ στο "Old Trafford", υπεύθυνοι του γηπέδου ζήτησαν την άμεση εκκένωση δύο εξεδρών, εξαιτίας ύποπτου δέματος. Λίγο μετά, το ματς αναβλήθηκε οριστικά. H αντιτρομοκρατική στο γήπεδο.

Aναβολή! Ενα ύποπτο πακέτο (ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδια σε σωλήνα) βρέθηκε στη βορειοδυτική πλευρά του γηπέδου και κρίθηκε άμεση η αποχώρηση των οπαδών από το Ολντ Τράφορντ.

Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και μπορεί οι Βρετανοί να μιλούσαν για 45λεπτη καθυστέρηση, στη συνέχεια όμως ανακοινώθηκε η αναβολή του ματς της Γιουνάιτεντ με τη Μπόρνμουθ. Δεν εκκενώθηκαν μόνο οι δυο εξέδρες και πλέον οι οπαδοί καλούνται να αποχωρήσουν και από τον περιβάλλοντα χώρο.

Περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι βγήκαν άμεσα, ενώ σκυλιά της αστυνομίας και ειδικές δυνάμεις χτενίζουν το γήπεδο. Οπως ανακοίνωσε η Γιουνάιτεντ, κρίθηκε σωστή η αναβολή της αναμέτρησης έπειτα από συμβουλή των Αρχών.

Tελευταία φορά που εκκενώθηκε το Ολντ Τράφορντ ήταν στο φιλικό με την Ουράβα το 2004 λόγω καταιγίδας. Σε ανακοίνωσή της η Premier League τονίζει πως σύντομα θα αποφασίσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης και η αναβολή αποφασίστηκε έπειτα από επαφές με την αστυνομία. Οπως ενημέρωσαν οι Αρχές, στο σημείο πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη!

Ο Σταν Κόλιμορ (νυν σχολιαστής στη βρετανική τηλεόραση ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής) τόνισε πως ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε το εν λόγω πακέτο στις τουαλέτες του γηπέδου, με την αστυνομία, πάντως, να ψάχνει για τυχόν δεύτερο πακέτο.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports