Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσπρωτία: Δείτε τον 25χρονο που αποκεφάλισαν- Η Ελληνική αστυνομία αναζητά τους δράστες

Θεσπρωτία: Δείτε τον 25χρονο που αποκεφά...

Η μητέρα του κάνει έκκληση να μεταφερθεί το σώμα του γιου της στην Αλβανία ώστε να τον κηδεύσει

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας δι’ αποκεφαλισμού του 25χρονου Μπλένταρ Τερπολάρ με την Ελληνική Αστυνομία να βρίσκεται σε καλό δρόμο αν και οι ενημερώσεις που κάνουν είναι φειδωλές.

Στις φωτ. εικονίζεται το θύμα, η πρώτη πρόσφατη και η δεύτερη προ τριετίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ paramythia-online.gr, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει και εμπλοκή Έλληνα στην αποτρόπαια πράξη καθώς και ενός δεύτερου Έλληνα σε παράνομες πράξεις που προηγήθηκαν της δολοφονίας άλλα συνδέονται με αυτή.

Οι αστυνομικοί προβληματίζονται από το γεγονός ότι η δολοφονία έγινε με καραμπίνα και όχι με πυροβόλα όπλα που χρησιμοποιεί συνήθως η αλβανική μαφία αν και η αλβανική «βεντέτα» ή η διαμάχη ποινικών, πιθανόν για υπόθεση ναρκωτικών, συνεχίζουν να είναι για την ΕΛΑΣ οι πιθανότερες αιτίες του συμβάντος, χωρίς ωστόσο να έχει αποκλεισθεί οποιοδήποτε άλλο προσωπικό εκδικητικό κίνητρο.

Ο Μπλένταρ Τερπολάρ, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. από την αλβανική αστυνομία ήταν κρατούμενος στις φυλακές της γειτονικής χώρας για υπόθεση ναρκωτικών και μετά την αποφυλάκιση του ξαναήρθε στην Ελλάδα.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δεν έδωσε κάποιο στοιχείο που μπορεί να αξιοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Η μητέρα του 25χρονου, μιλώντας σε Μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας, δήλωσε πως τον μεγάλωσε με πολλές οικονομικές δυσκολίες, ενώ υπογράμμισε πως ο Μπλένταρ είχε φύγει από το σπίτι του στα 18 του χρόνια. Επίσης κάνει έκκληση στις ελληνικές και αλβανικές αρχές, να μεταφέρουν το σώμα του 25χρονου στην Αλβανία ώστε να τον κηδεύσει. Τέλος ζητά την άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας του.

 

Πηγή: paramythia-online.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις