Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την Αθηναική πρεμιέρα της ταινίας των "Angry Birds" - Από 12 Μαΐου στην Πάτρα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την Αθηναική π...

Παρέστησαν οι συντελεστές της ελληνικής μεταγλώττισης Πυρπασόπουλος, Ζουγανέλης, Rec και Συνατσάκη

Εν αναμονή της εξόδου του «Angry Birds: Η Ταινία - The Angry Birds Movie» στις ελληνικές αίθουσες (θα έρθει και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) την Πέμπτη 12/5/2016 (στις 13/5 βγαίνει στις ΗΠΑ), πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα της νέας αυτής χαριτωμένης ταινίας της Sony Pictures Entertainment και της Rovio Entertainment την περασμένη Κυριακή 8 Μαΐου, στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στο Μαρούσι.

Στην πρεμιέρα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Feelgood, παρευρέθηκαν και οι Έλληνες συντελεστές της μεταγλώττισης: Γιώργος Πυρπασόπουλος (Ρεντ / Red), Γιάννης Ζουγανέλης (Σούπερ Αητός / Mighty Eagle), Μαίρη Συνατσάκη (Στέλλα / Stella), Άρης (REC) Λουμάκης (Χαλ / Hal) και Σπύρος Μαργαρίτης (Μπαμπλς / Bubbles). Οι Έλληνες πρωταγωνιστές της εξαιρετικής μεταγλώττισης φωτογραφήθηκαν με τα παιδάκια που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και παρακολούθησαν μαζί τους την ταινία, παρέα και με τον σκηνοθέτη της μεταγλώττισης, Πέτρο Δαμουλή.

Ακριβώς πριν την πρεμιέρα, οι μικροί θεατές είχαν την ευκαιρία να παίξουν με κάρτες και ειδικά κατασκευασμένα παιχνίδια σε ένα κιόσκι Angry Birds, και με σκοπό να μάθουν να διαχειριστούν τον θυμό τους, κερδίζοντας δώρα και ειδικά πτυχία «καλής διάθεσης».

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν επίσης από το χώρο του κινηματογράφου και της μουσικής οι ηθοποιοί Τάσος Νούσιας και Μυρτώ Αλικάκη, το συγκρότημα των REC και η τραγουδίστρια Βίκυ Καρατζόγλου καθώς και η παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά.

Παράλληλα, και σε 33 χώρες ανά τον κόσμο, τα Angry Birds, το δημοφιλές παιχνίδι στα smart κινητά τηλέφωνα που τώρα έγινε ταινία, έκαναν «red carpet» πρεμιέρες το σαββατοκύριακο που μας πέρασε - η ταινία έχει μεταγλωττιστεί σε 42 γλώσσες με τους αστειότερους συντελεστές του πλανήτη. Μάλιστα για σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου είναι προγραμματισμένο, κάποιοι από τους Αμερικάνους και διεθνείς σταρ της ταινίας να συναντηθούν σε  photo call στο Φεστιβάλ των Κανών (το φετινό Φεστιβάλ ανοίγει την αυλαία του με Γούντι Άλεν στις 11/5).

Η ταινία:

Το Angry Birds, το διάσημο ηλεκτρονικό παιχνίδι που έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία, κάνει το πέταγμά του στη μεγάλη οθόνη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του σε μια ξεκαρδιστική  κωμωδία animation. Στο σκηνοθετικό τους ντεμπούτο οι Clay Kaytis και Fergal Reilly εξαργυρώνουν την εμπειρία που έχουν αποκομίσει δουλεύοντας σε ταινίες του ίδιου είδους, ο πρώτος στο τμήμα κινουμένων σχεδίων στα Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα, Ψυχρά κι Ανάποδα και Μαλλιά Κουβάρια και ο δεύτερος ως εικονογράφος στα Ξενοδοχείο για Τέρατα και Βρέχει Κεφτέδες.

Ο Red / Ρεντ (το κόκκινο πουλί του παιχνιδιού), αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση και το κέφι των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Εκεί θα γνωριστεί με διάφορα άλλα, επίσης «προβληματικά», πουλιά και θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια. Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν, θα χρειαστεί να καταφύγουν σε έναν αετό-γκουρού, για να τους προσφέρει καθοδήγηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight