Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αποστολή του Ι.Ο.Π. στους αγώνες Πρόκρισης Εθνικής Ομάδας Optimist & Laser 4,7

Αποστολή του Ι.Ο.Π. στους αγώνες Πρόκρισ...

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Ραφήνας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες πρόκρισης για τη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας Τριγώνου 2016, για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7, που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και οι όμιλοι ΝΑΟΜΑ και ΑΛΚΥΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Ραφήνας και πήραν μέρος 124 αθλητές/τριες στην κατηγορία σκαφών Optimist και 75 αθλητές/τριες στην κατηγορία σκαφών Laser 4,7, οι οποίοι κέρδισαν τη συμμετοχή τους μέσω των Περιφερειακών Πρωταθλημάτων, που πραγματοποιήθηκαν σ’ όλη τη χώρα, τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στην κατηγορία σκαφών Optimist είχε προκρίνει 4 αθλητές. Ένα κάταγμα στο χέρι (Γιάννος Σιώκος) και μια εγχείριση σκωληκοειδίτιδας (Νικόλας Γεωργόπουλος) κράτησαν μακριά από τον αγώνα και το όνειρο για την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα τα δύο παιδιά.

Έτσι, ο Όμιλός αγωνίστηκε μόνο με τους Αριστοτέλη Κουλουμπή-Καλογερόπουλο και Αναστάση Μαρκεζίνη. Στην κατηγορία σκαφών Laser 4.7, είχε προκριθεί και αγωνίστηκε ο Αχιλλέας Αργυρίου.

Οι αθλητές, υπό τις οδηγίες του προπονητή Καλογερή Θεόδωρου, έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και κατάφεραν να κατακτήσουν υψηλές θέσεις στη γενική βαθμολογία, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά το πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Αριστοτέλης Κουλουμπής-Καλογερόπουλος ήρθε 11ος στον Αργυρό Στόλο Optimist και ο Αναστάσης Μαρκεζίνης 54ος, ενώ στα Laser 4.7 ο Αχιλλέας Αργυρίου 46ος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών:Ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοιχτής θάλασσας «Σταυρός του Νότου»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports