Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης

Τσάμπιονς Λιγκ: Στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στο Μπερναμπέου

Δυο χρόνια μετά ξανά στον τελικό οι δυο τους! Ρεάλ vs Ατλέτικο στο Μιλάνο και οι παίκτες του Ζιντάν διεκδικούν το ενδεκάτο τρόπαιο! «Λίγη» η Σίτι στο Μπερναμπέου.

Για δεύτερη φορά τα τελευταία 3 χρόνια ο τελικός του Champions League θα έχει ομάδες από τη Μαδρίτη, καθώς η Ρεάλ νίκησε 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι και θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στο "Σαν Σίρο" του Μιλάνο στις 28 Μαΐου.

Χάρη σε αυτογκόλ του Φερνάντο οι "μερένγκες" επικράτησαν των "πολιτών" στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", ενώ θυμίζουμε πως ο πρώτος ημιτελικός στην Αγγλία είχε ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.

Αυτός θα είναι ο 14ος τελικός για την Ρεάλ, η οποία στους 13 προηγούμενους έχει κατακτήσει 10 τρόπαια, ενώ η Ατλέτικο είναι η ομάδα που αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μετά την Ρεμς (1956 και 1959).

Πρόκειται φυσικά για τον πρώτο "εμφύλιο" που εμφανίζεται σε τελικό για δεύτερη φορά, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι η τρίτη φορά που μέσα σε μία τριετία έχουμε το ίδιο ζευγάρι σε τελικό. Μίλαν - Λίβερπουλ το 2005 και το 2007, Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009 και το 2011.

Γκολ: 20' αυτ. Φερνάντο

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο (67' Χάμες Ροντρίγκες), Μπέιλ, Χεσέ Ροντρίγκεθ (58' Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί (10' Μανγκαλά), Οταμέντι, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ (61' Στέρλινγκ), Χεσούς Νάβας (69' Ιχεανάτσο), Ντε Μπράινε, Αγκουέρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports