Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Καλό Νερό χθες ο Κώστας Σημίτης- Θα περάσει τις μέρες του Πάσχα στο Κορακοχώρι Ηλείας

Στο Καλό Νερό χθες ο Κώστας Σημίτης- Θα ...

Στο «Ακρογιάλι» απόλαυσαν με τη σύζυγό του και τη συνοδεία του λαχταριστά θαλασσινά εδέσματα

Στο Καλό Νερό γευμάτισε χθες το μεσημέρι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τη σύζυγό του Δάφνη! Ο πρώην πρωθυπουργός θα περάσει τις άγιες μέρες του Πάσχα στο Κορακοχώρι Ηλείας, όπου έχει εξοχικό και συχνά, όποτε βρίσκει χρόνο, επισκέπτεται. Μάλιστα, εδώ και χρόνια τηρεί την παράδοση για Πάσχα στο χωριό επισκεπτόμενος το Κορακοχώρι και περνά χαλαρά και όμορφα με συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

Χθες το μεσημέρι, κατευθυνόμενος προς Κορακοχώρι, από την εθνική οδό μέσω Καλού Νερού, αποφάσισε να σταματήσει για να γευματίσει δίπλα στη θάλασσα και το κύμα του Ιονίου, στο Καλό Νερό. Στο «Ακρογιάλι» απόλαυσαν με τη σύζυγό του και τη συνοδεία του λαχταριστά θαλασσινά εδέσματα. Φιλικός και άμεσα προσιτός δέχθηκε με χαρά να φωτογραφηθεί με κατοίκους της περιοχής.

Ο ίδιος, όπως είπε μιλώντας σε εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ, επισκέφθηκε το Καλό Νερό για πρώτη φορά και έμεινε εντυπωσιασμένος από τη φυσική ομορφιά και τη γαλήνη, με την παραλία και τη θάλασσα μπροστά του, ενώ εξήρε την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τη θέρμη με την οποία έγινε δεκτός από το κατάστημα.

tharrosnews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις