Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Αθήνα πήγε για το Πάσχα ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Κώστας Καζάκος

Στην Αθήνα πήγε για το Πάσχα ο καλλιτεχν...
Μαρτάτος Tάκης

Έχει φύγει από την Μεγάλη Τετάρτη

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη από την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 για να περάσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, ήρεμα με την οικογένεια του ο βετεράνος ηθοποιός και σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας Κώστας Καζάκος.

Ο κ. Καζάκος αναμένεται να επιστρέψει στην Πάτρα μετά την Τετάρτη της Διακαινησίμου. Όλο αυτό το διάστημα που διατελεί καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου της Πάτρας, περνάει εδώ τον περισσότερο χρόνο του, με τον ίδιο και την σύζυγο του Τζένη Κόλλια και τα παιδιά τους να πηγαινοέρχονται.

Στην Αθήνα θα έχει την χαρά να συναντηθεί και να κάνουν μαζί Πάσχα και με τον γιο του, από τον γάμο του με την αξέχαστη Τζένη Καρέζη, τον 47χρονο Κωνσταντίνο Καζάκο και την οικογένεια του.

*Στο μεταξύ για τις πρώτες μέρες του Ιουλίου 2016 προγραμματίζεται η πρεμιέρα της παράστασης "Η Ζωή του Γαλιλαίου" του Μπρεχτ, στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας. Η επιτυχημένη παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με τον Κώστα Καζάκο στο ρόλο του Γαλιλαίου (υπογράφει και την σκηνοθεσία) θα επαναληφθεί και το καλοκαίρι κάνοντας μία μικρή περιοδεία με πιθανό τελευταίο σταθμό το Ηρώδειο στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight