Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Ξηλώθηκε" κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - Αφγανός στα χέρια της Ασφάλειας - Τους "έκαψαν" αλλοδαποί που δεν πέρασαν ποτέ στην Ιταλία

Πάτρα: "Ξηλώθηκε" κύκλωμα διακ...

Το ίδιο κύκλωμα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρίσκεται πίσω από την επιβίβαση 11 αλλοδαπών σε φορτηγό με πορτοκάλια, το οποίο εντοπίστηκε στο λιμάνι

Αλλοδαποί διακινούν μετανάστες. Στα ίχνη κυκλώματος διακίνησης μεταναστών έφτασε η Ασφάλεια Πατρών, η οποία συνέλαβε έναν 24χρονο Αφγανό. Ο άνδρας φέρεται μαζί με έναν ακόμα 23χρονο Αφγανό και άλλα 2 άτομα, να προωθούσαν μετανάστες παράνομα στην Ιταλία μέσω Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από αστυνομικές πηγές, το κύκλωμα προσέγγιζε αλλοδαπούς και τους υποσχόταν ότι με το αζημίωτο φυσικά θα τους περνούσε στην Ιταλία μέσω φορτηγών και του λιμανιού της Πάτρας.

Ως κατάλυμα που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα διαπιστώθηκε xώρος στην οδό Πανεπιστημίου στην Πάτρα. Εκεί μετέφεραν αρχικά τους μετανάστες και μετά τους μετέφεραν στην περιοχή του νέου λιμανιού προκειμένου να τους επιβιβάσουν σε φορτηγά που θα επιβιβάζονταν σε πλοία που ταξιδεύουν για Ιταλία.

Από την προανάκριση της Ασφάλειας Πατρών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προέκυψε ότι το κύκλωμα βρίσκεται πίσω και από την επιβίβαση 11 αλλοδαπών σε φορτηγό που μετέφερε πορτοκάλια κι εντοπίστηκε από το λιμενικό στο λιμάνι της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τη δράση του κυκλώματος κατήγγειλαν αλλοδαποί, που ενώ πλήρωσαν τους διακινητές  για να τους περάσουν στην Ιταλία, κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις