Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συμμετοχή με επιτυχία της ομάδας του 1ου ΕΠΑΛ / 1ου ΕΚ Πάτρας στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό F1 IN SCHOOLS

Συμμετοχή με επιτυχία της ομάδας του 1ου...

Ποιά είναι τα μέλη της ομάδας

Φέτος για τρίτη φορά μία ομάδα μαθητών της Α’,  Β’ και Γ’ τάξης του 1ου ΕΠΑΛ / 1ου ΕΚ Πάτρας, η οποία φέρει το χαρακτηριστικό όνομα “The Fighters’ ”, αποφάσισε να συμμετάσχει στον 5ο  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας F1 in Schools, στα πλαίσια του οποίου καλείται να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα μονοθέσιο μικρό αυτοκίνητο τύπου F1, που θα υπακούει στους Τεχνικούς Κανονισμούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος F1 in Schools και θα παρουσιάζει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Η ομάδα του 1ου  ΕΠΑΛ / 1ου ΕΚ ΠΑΤΡΑΣ συμμετείχε με επιτυχία στους Εθνικούς Τελικούς F1 in Schools στις 22-24 Απριλίου 2016 στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη.

Η ομάδα συναγωνίστηκε με αξιόλογες και πεπειραμένες ομάδες(22 ιδιωτικά & 7 δημόσια σχολεία) κατακτώντας τα βραβεία ‘‘Καλύτερης Ομάδας ΕΠΑΛ’’ και ‘‘Εμμονής Αντιμετώπισης Αντιξοοτήτων’’.

«Επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν έτσι και για εμάς κλείνει ένας μεγάλος κύκλος ,μια ανεπανάληπτη εμπειρία που κάθε μαθητής αξίζει να αποκτήσει και ονομάζεται F1 In Schools. Για την ομάδα μας η ημέρα των Εθνικών Τελικών ήταν η ολοκλήρωση μιας πολύμηνης και επίπονης προσπάθειας».

Το 1ο  ΕΠΑΛ / 1ο ΕΚ ΠΑΤΡΑΣ,  και η ομάδα «The Fighters» ευχαριστεί όλους όσους μας στήριξαν σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Η ομάδα αποτελείται από:

Βασικά Μέλη

Αλέξιος Πανίτσας, 19 ετών, μαθητής της Γ' τάξης του Τομέα Οχημάτων του 1ου ΕΠΑΛ Πάτρας, Φοιτητής Μηχανολογίας ΤΕΙ Χαλκίδας. Έχει αναλάβει τον ρόλο του Υπεύθυνου της ομάδας και του Υπεύθυνου Σχεδιαστή Μηχανικού “The Fighters' ” και έχει την ευθύνη της γενικής επίβλεψης του οχήματος  και η σχεδίαση του οχήματος με το λογισμικό Solidworks.

Γιαννοπούλου Κυριακή, 15 ετών, μαθήτρια της Α' τάξης του Κύκλου Τεχνολογικών Εφαρμογών του 1ου ΕΠΑΛ Πάτρας. Έχει αναλάβει το ρόλο του Υπεύθυνου πόρων της ομάδας “The Fighters' ” και είναι υπεύθυνη για τα οικονομικά της ομάδας. Στις αρμοδιότητές της είναι η οργάνωση του χρονοδιαγράμματος εργασίας, η παραγγελία υλικών και εξοπλισμού, η επιμέλεια του προϋπολογισμού, η δημιουργία και η κοστολόγηση των πακέτων διαφήμισης.

Ιωάννης Βουρλούμης, 18 ετών, μαθητής της Β' τάξης του Τομέα Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής του 1ου ΕΠΑΛ Πάτρας. Έχει αναλάβει το ρόλο του Υπεύθυνου Μελετητή Μηχανικού της ομάδας “The Fighters' ” με βασικές αρμοδιότητες την αρχική σχεδίαση του οχήματος, τη μελέτη και εφαρμογή των κανονισμών.

Πέτρος Κλαουδάτος, 18 ετών, μαθητής της Β' τάξης του Τομέα Οχημάτων του 1ου ΕΠΑΛ Πάτρας. Έχει αναλάβει το ρόλο του Υπεύθυνου Μηχανικού Κατασκευαστή της ομάδας “The Fighters' ”. Στις βασικές του αρμοδιότητες περιλαμβάνονται η επίβλεψη και κατασκευή του οχήματος.

Μάλιος Χρήστος, 15ετών, μαθητής της Α' τάξης του Κύκλου Τεχνολογικών Εφαρμογών του 1ου ΕΠΑΛ Πάτρας. Έχει αναλάβει το ρόλο του Υπεύθυνου Σχεδιαστή Μηχανικού της ομάδας “The Fighters' ”. Στις αρμοδιότητές του είναι η σχεδίαση του οχήματος με το λογισμικό Solidworks.

Γκαμάν Οβίδιο 15ετών, μαθητής της Α' τάξης του Κύκλου Τεχνολογικών Εφαρμογών του 1ου ΕΠΑΛ Πάτρας. Έχει αναλάβει το ρόλο του Υπεύθυνου Marketing και Επικοινωνίας της ομάδας “The Fighters' ”.

Αναπληρωματικά Μέλη

Αλποχωρίτης Κων/νος, 16 ετών, μαθητής της Β' τάξης του Τομέα Οχημάτων του 1ου ΕΠΑΛ Πάτρας. Έχει αναλάβει το ρόλο του Υπεύθυνου Σχεδιαστή Μηχανικού της ομάδας “The Fighters' ”.

Κρεμύδας Χρήστος, 15 ετών μαθητής της Α' τάξης του Κύκλου Τεχνολογικών Εφαρμογών του 1ου ΕΠΑΛ Πάτρας. Έχει αναλάβει το ρόλο του Υπεύθυνου Marketing και Επικοινωνίας της ομάδας “The Fighters' ”.

Τσιτσάρας Ιωάννης, 15 ετών μαθητής της Α' τάξης του Κύκλου Τεχνολογικών Εφαρμογών του 1ου ΕΠΑΛ Πάτρας. Έχει αναλάβει το ρόλο του Υπεύθυνου Μηχανικού Κατασκευαστή της ομάδας “The Fighters' ”.

Συντονιστές Εκπαιδευτικοί

Ελένη Δήμου, Μηχανολόγος ΠΕ17.02, Εκπαιδευτικός του 1ου ΕΠΑΛ/1ου Ε.Κ. ΠΑΤΡΑΣ

Εμμανουήλ Καμπάς, Μηχανολόγος ΠΕ17.02, Εκπαιδευτικός του 1ου ΕΠΑΛ/1ου Ε.Κ. ΠΑΤΡΑΣ

Ψαρρός Γεώργιος, Φυσικός ΠΕ04.01, Εκπαιδευτικός του 1ου ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ

Αλέξιος Κοντογεώργος, Μηχανολόγος ΠΕ12.04, Εκπαιδευτικός του 1ου ΕΠΑΛ/1ου Ε.Κ. ΠΑΤΡΑΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις