Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θ. Παπαθεοδώρου στο thebest.gr:Καταψηφίζω φορολογικό και ασφαλιστικό- Η κυβέρνηση βαφτίζει το 4ο μνημόνιο, δημοσιονομικό φρένο-ΗΧΗΤΙΚΟ

Θ. Παπαθεοδώρου στο thebest.gr:Καταψηφίζ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

300% αύξηση εισφορών θα δούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες

"Θα καταψηφίσουμε το φορολογικό και το ασφαλιστικό. Είμαστε εν αναμονή σκληρότερων μέτρων, καθώς η κυβέρνηση κάνει βαφτήσια και το 4ο μνημόνιο η κυβέρνηση το ονομάζει δημοσιονομικό φρένο. Η διαπραγμάτευση δεν τους βγαίνει και θα αναζητήσει νέους φόρους. Δεν τους βγαίνει ο λογαριασμός ακόμη και με αυτό το υπάρχον κακό σχέδιο νόμου που έχει καταθέσει" δηλώσε νωρίτερα στο thebest.gr, φανερά εκνευρισμένος, ο αχαιός, πρώην υφ. παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

300% αύξηση εισφορών θα δούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Οι νέοι συνταξιούχοι θα είναι σε σαφώς δυσμενέστεροι θέση από τους παλιούς. Καμία διασφάλιση οτι τα νέα επαγγέλματα θα δουν ποτέ σύνταξη. Αυτά και πολλά άλλα εξηγεί στο thebest.gr ο πρώην υφυπουργός παιδείας, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Ο κ. Παπαθεοδώρου μιλά και για το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων και την αναιτιολόγητη επίθεση σε όλα τα ταμεία ανεξαιρέτως οικονομικής υγείας και εξάρτησης από τα ταμεία του κράτους.

ΗΧΗΤΙΚΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις