Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάρης Λαλιώτης & Αλέξης Γεωργιόπουλος: "Δεν είμαστε ντίβες"

Πάρης Λαλιώτης & Αλέξης Γεωργιόπουλο...

Μίλησαν και φωτογραφήθηκαν στο περιοδικό BEST που κυκλοφορεί

Σαρακοστή και Καρναβάλι δεν συμβαδίζουν. Ελα όμως που προέκυψε πλήρωμα που ετοιμάζεται για καριέρα street –art show ανεξαρτήτως ημερολογίου! Οι φετινοί  κατακόκκινοι «Cubious», το εντυπωσιακό και απαράμιλλο πλήρωμα 86, αφού έκοψαν  την φετινή τελική παρέλαση στη μέση, πυροδοτώντας ποικίλες αντιδράσεις και δημοτική  ποινή, καλούνται για εξηγήσεις.

Είναι οι ελιτίστες ταραξίες της παραδοσιακής μας γαλήνης, που με την εξτρεμιστική in vogue γκαρνταρόμπα, τα σκηνοθετημένα  ακροβατικά και τις ασιατικές ξύλινες πλατφόρμες τους σνομπάρουν  τα κεκτημένα  δεκαετιών; Εμας μας αρέσει να τους θεωρούμε στυλιζαρισμένους προβοκάτορες ή τη δική μας νεοαποκτηθείσα drama queen του κομφετί.

Επειδή κατόρθωσαν μέσα σε έξι χρόνια να επισκιάσουν ακόμα και τα άρματα. Πάρης Λαλιώτης και Αλέξης Γωργιόπουλος, οι δημιουργοί του 86, μίλησαν στο περιοδικό BEST που κυκλοφορεί και φωτογραφήθηκαν στον Λαδόπουλο. Μιλούν επίσης στο BEST τα μέλη του Cubious: Γιώργος Δαράβαλης, Κατερίνα Μελιγκώνη, Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, Βιβή Ανδριοπούλου, Χάρης Κατσαράκης, Antonio De Martino.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη και δείτε την ανατρεπτική φωτογράφηση στο περιοδικό BEST που κυκλοφορεί. Ζητήστε το στα περίπτερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight