Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Γαλλία με τον τραγουδιστή Amir και το κομμάτι "J'ai cherche" ελπίζει στη νίκη στη φετινή Γιουροβίζιον - Ακούστε το όμορφο τραγούδι

Η Γαλλία με τον τραγουδιστή Amir και το ...

Η Γαλλία ψηφίζει στον 1ο ημιτελικό όπου διαγωνίζεται και η Ελλάδα με το "Utopian Land"

H Γαλλία από τις λεγόμενες Big 5 του δημοφιλούς πανευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, έχει κερδίσει 5 φορές το διαγωνισμό με τελευταία πριν από σχεδόν 40 χρόνια το 1977 με το «L’ oiseau et l’ enfant» και ερμηνεύτρια την Μαρί Μιριάμ.

Ήταν η χρονιά που η Ελλάδα είχε στείλει το θρυλικό «Μάθημα Σολφέζ» του Γιώργου Χατζηνάσιου που είχε πάρει την 5η θέση. Η Γαλλία λοιπόν που φέτος ψηφίζει στον α’ ημιτελικό όπου διαγωνίζονται τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος, κατεβαίνει με πολλές προσδοκίες και ένα ωραίο είναι αλήθεια, τραγούδι που μπορεί και έχει ελπίδες να πάει καλά και να χαρίσει τη νίκη στη Γαλλία. Εκπρόσωπος στη φετινή Γιουροβίζιον στη Στοκχόλμη είναι ο Amir με το χορευτικό κομμάτι «J'ai cherche». Η Γαλλία θα εμφανιστεί απευθείας στον τελικό του Σαββάτου 14 Μαίου 2016.

Ο Laurent Amir Khlifa Khedider Haddad όπως είναι το πλήρες όνομα του, έχει γεννηθεί στις 20 Ιουνίου του 1984 στο Παρίσι κι όπως γράφει η wikipedia, είναι Γαλλοισραηλινός ερμηνευτής και στιχουργός. Το 2011 κυκλοφόρησε το άλμπουμ του με τίτλο "Vayehi" και ήταν εκ των finalist στο Γαλλικό διαγωνιστικό μουσικό σώου «The Voice» όπου ήρθε 3ος.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight