Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 πόλο: Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά απέναντι στον Εθνικό

Α1 πόλο: Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στην ...

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν στο Παπαστράτειο με 13-7

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 13-7 του Εθνικού και προηγείται με 1-0 νίκες στη σειρά των μεταξύ τους ημιτελικών του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών.

Ήταν το απόλυτο φαβορί και το δικαιολόγησε πλήρως στην πισίνα. Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα από τα δυο βήματα που θέλει για να περάσει στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών, νικώντας 13-7 τον Εθνικό στο Παπαστράτειο.

Οι "κυανόλευκοι" στάθηκαν αξιοπρεπώς κόντρα σε έναν δεδομένα καλύτερο αντίπαλο, πάλεψαν και ήταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι.

Τους βοήθησε το γεγονός πως οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου σκέφτονται την Ευρώπη και κρατάνε δυνάμεις για εκεί, με αποτέλεσμα να μείνουν κοντά σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Άγγελος Βλαχόπουλος με πέντε γκολ, με τον Ολυμπιακό να παίζει όσο χρειάζεται για να μην κινδυνέψει σε καμία στιγμή, να μην διακινδυνέψει κάποιον τραυματισμό και παράλληλα να γίνει rotation και να μην σπαταληθούν περισσότερες δυνάμεις απ' όσες χρειάζονταν.

Το 3-2 του πρώτου οκταλέπτου έγινε 6-3 στο ημίχρονο και 8-4 στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Ο Κόχειλας πέτυχε δυο πολύ όμορφα τέρματα από θέση φουνταριστού για τον Εθνικό, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο, όμως δέχτηκε πέντε στο ίδιο διάστημα και μοιραία η "ψαλίδα" άνοιξε.

Ο δεύτερος ημιτελικός γίνεται την Παρασκευή (22/4, 20:00) στο ίδιο Κολυμβητήριο, με τον Εθνικό τυπικά γηπέδουχο. Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει τη σειρά άμεσα και ο συντοπίτης να του χαλάσει τα σχέδια.

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 2-1, 5-3

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μυλωνάκης 1, Φουντούλης 2, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Βλαχόπουλος 5.

Εθνικός (Κουντουδιός): Κόχειλας 2, Χατζηκυριακάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Φούτρης 2.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Το 1-0 έκανε η Βουλιαγμένη στην ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports