Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το μήνυμα του Σταμάτη Κραουνάκη για το θάνατο του του Γιάννη Βόγλη

Το μήνυμα του Σταμάτη Κραουνάκη για το θ...

Τι έγραψε στο facebook

Ολόκληρος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά από το πρωί της Τετάρτης τον Γιάννη Βόγλη. Και ο Σταμάτης Κραουνάκης έστειλε μέσω Facebook το δικό του μήνυμα:

"Eυγένεια  κι αγάπη ο Γιάννης Βόγλης τρυφερός πάντα παρών, ένας κούκλος, φίλος διακριτικός και σπάνιος. στις παραστάσεις πολλές φορές με την υπέροχη γυναίκα του,..αρώματα αγωγής..
με τον Ερρίκο πολλά γέλια ασφυκτικά τρέλα ,απίθανα, υποχθόνια...του έλεγες  κάτι "ναι μανούλα μου, αλλά...."στην Νέα Υόρκη κάποτε ξαφνικά!!και μια ενδεκάδα τραγούδια από τα έργα του Σαίξπηρ με τις σωζόμενες μελωδίες της εποχής του, παιγμένες  από τέσσερεις ροκάδες..που παράξενα αυτές τις μέρες πήραν το δρόμο τους ,μετά από χρόνια για την διαδικτυακή τους κυκλοφορία, έψαχνα τον Ερρίκο στο κινητό την τελευταία εβδομάδα..για να του το πω!!στο σπίτι ακόμα αντηχούν τα γέλια μας, περσικό χαβιάρι, το’ χε φέρει που το βρε???κρασιά ψωμί που το έψηνα, επί τόπου, μπύρες ο Ερρίκος...και καμιά πεντάδα τύποι με το Σαίξπηρ σε ρακιά...λαούτα και ηλεκτρικές...πολλά τα χρόνια και τα ντουλάπια τίγκα απο τις μεταφράσεις του..τα έστελνε πέντε πέντε.
δε θέλω λύπη δε θέλω καθόλου λύπη....λουλούδια να γεμίσουν τα σπίτια κι ανθόνερα...να πετάξουν οι ψυχές τους στον ανοιξιάτικο ουρανό".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight