Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Εργαστηρίου "Παναγία Ελεούσα" στο Μεσολόγγι

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Εργαστηρ...

Καλεσμένος ομιλητής ήταν ο Κώστας Ζουράρις

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του νομού Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, πραγματοποίησε, με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, εκδήλωση, στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου σε συνεργασία με το Δήμο της Ι.Π. Μεσολογγίου, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, με ομιλητή τον Κώστα Ζουράρι, Πολιτειολόγο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

- ο κ. Νικόλαος Καραπάνος, Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου,

-ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου κ. Ντίνος Γιαννόπουλος

- ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Διαμαντόπουλος

-  Δημοτικοί Σύμβουλοι

-ο κ. Αλέξανδρος Καρβούνης, αναπληρωτής Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε θέματα Παιδείας

- εκπρόσωπος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων

- εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας

- η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων & Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Βασιλική Μαραγιάννη με μέλη του Συλλόγου.

-Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και πολλοί επίσημοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»  η Πρόεδρος, Διονυσία Σαμαντά, καλωσόρισε τον Κώστα Ζουράρι, τον ευχαρίστησε θερμότατα για την τιμή να είναι ο κεντρικός ομιλητής στην  εκδήλωσή και προλόγισε τη χορωδία των εκπαιδευομένων νέων του εργαστηρίου, τονίζοντας τη σημασία της μουσικής στην εκπαίδευσή τους για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου  ο οποίος αναφέρθηκε στην Έξοδο του Μεσολογγίου, στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»,  ανέγνωσε ένα σύντομο βιογραφικό και έδωσε το βήμα στον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης κ. Κώστα Ζουράρι, ο οποίος, με τις γλωσσοπλαστικές ικανότητες που τον διακρίνουν, ξεδίπλωσε τον πλούτο της βαθύτατης ελληνικής παιδείας και ψυχής που διαθέτει μιλώντας για την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου και την υπέρτατη θυσία των προγόνων μας, αλλά και για το ελληνικό έθνος γενικότερα.

Την εκδήλωση έκλεισε η χορωδία των εκπαιδευομένων νέων μας, οι οποίοι απέδωσαν πατριωτικά τραγούδια με την καθοδήγηση της Ευσταθίας Γρέντζελου, Κοινωνικής Λειτουργού του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» και με συνοδεία στο πιάνο της Ειρήνης Μαμασούλα. Η ερμηνεία τους απέσπασε το θερμό χειροκρότημα και τη συγκίνηση του κόσμου που αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 ο κ. Ζουράρις επισκέφτηκε την Έδρα-Α΄ Εκπαιδευτική Μονάδα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι για να γνωρίσει από κοντά το έργο που γίνεται, να συνομιλήσει με τους εκπαιδευομένους νέους και να θαυμάσει τα χειροτεχνήματά τους και ξεναγήθηκε στον Κήπο των Ηρώων.

Εκφράζονται δημοσίως θερμές ευχαριστίες από το ΔΣ του Εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα, στα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, τους  χορηγούς, τους συμπολίτες και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.

*Η φωτ. είναι από το aixmi-news.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις