Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Εισαγγελέα παραπέμπει την υπόθεση Ψυχάρη η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής- Μετά το Πάσχα ο έλεγχος του πόθεν έσχες του Τσίπρα

Στον Εισαγγελέα παραπέμπει την υπόθεση Ψ...

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης είναι ανακριβείς και ελλιπείς

Στον εισαγγελέα προς περαιτέρω διερεύνηση παραπέμπει την υπόθεση του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής.

Η Επιτροπή, σύμφωνα με το πόρισμα της -το οποίο θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα-, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του κ. Ψυχάρη είναι ανακριβείς και ελλιπείς.

Μετά την εκπνοή και της δεύτερης προθεσμίας που του είχε δοθεί, προκειμένου να υποστηρίξει τα δηλωθέντα εισοδήματα του, ο κ. Ψυχάρης δεν προσκόμισε κανένα νέο στοιχείο, όπως ανέφερε μέλος της Επιτροπής.

Το ίδιο μέλος, διευκρίνισε ότι δεν συντρέχει λόγος παραπομπής στη δικαιοσύνη του κ. Ψυχάρη για μη υποβολή «πόθεν έσχες» επί μία δεκαετία, από το 1997-2007, καθώς το αδίκημα λόγω του πλημμεληματικού του χαρακτήρα, έχει παραγραφεί.

Αναβλήθηκε για μετά από το Πάσχα η συζήτηση για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού, μετά από απόφαση των μελών της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Το θέμα προέκυψε έπειτα από δημοσίευμα των «Νέων», το οποίο ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν δήλωσε την μεταβίβαση μετοχών αξίας 33.000 ευρώ, με το Μέγαρο Μαξίμου να απαντά ότι αυτή έγινε έγκαιρα και δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του 2009.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις