Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Σαρωτικός ο Ολυμπιακός επί της Καλλονής στην φιέστα πρωταθλήματος

Σουπερλίγκ: Σαρωτικός ο Ολυμπιακός επί τ...

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 5-0 κάνοντας το απόλυτο για φέτος στο Καραϊσκάκης

Ως... πρόγευμα πριν από το κυρίως πιάτο της απονομής του 43ου πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός... γέμισε γκολ τα δίχτυα και κέρδισε στο τελευταίο ματς της σεζόν με 5-0 την Καλλονή!

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Καλλονή στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι sold out καθώς ακολουθούσε η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, 43ου στην ιστορία της πειραϊκής ομάδας.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την Καλλονή σε επίπεδο Super League. Tις δύο προηγούμενες οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με σκορ 4-0, στις 04/01/2014 και 5-0, στις 03/05/2015.

Το... πάρτι στο Καραϊσκάκη είχε στηθεί από πολύ νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Λίγο πριν την φιέστα του για τον τίτλο Νο43 ο Ολυμπιακός φρόντισε να δώσει μία ωραία ποδοσφαιρική... παράσταση στον κόσμο του στο ματς με την Καλλονή.

Έβγαλε φάσεις, είχε δοκάρι και προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό για να ευχαριστήσει τον κόσμο του στο τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς του στο Καραϊσκάκη γενικά (σ.σ. καθώς το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Κύπελλο θα είναι κεκλεισμένων).

Και φυσικά σκόραρε πέντε φορές! Με εξαιρετικά φάουλ των Φορτούνη, Φουστέρ και γκολ των Κασάμι, Ομάρ και Ιντέγιε. Η πεντάρα με τους Νησιώτες αποζημίωσε και με το παραπάνω τον κόσμο με τους πρωταθλητές να δείχνουν πως μπορούσαν να βάλουν και άλλα γκολ.

Γκολ: 21' Φορτούνης, 35' Φουστέρ, 61' Κασάμι, 77' Ελαμπντελαουί, 84' Ιντέγε

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα (72' Σιόβας), Μποτία, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Κασάμι (62' Καμπιάσο), Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι (62' Ντουρμάζ), Ιντέγιε.

Καλλονή (Καραγεωργίου): Δαύκος, Ξύδας (65' Χατζηδημητρίου), Ούκα (65' Ευαγγελιδάκης), Αναστασιάδης, Γκιόλιας, Μίκιτς, Μπλάζιτς, Γιουκάρης, Γουερέ (83' Φιορέτος), Γιορέντε, Μανούσος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει ο Κοντονής στο ποδόσφαιρο – Τέλος οι δανεικοί, έρχονται οι δεύτερες ομάδες

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports