Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Χαρίζει την άνοδο ο Απόλλων-Εντός έδρα ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα

Φούτμπολ Λιγκ: Χαρίζει την άνοδο ο Απόλλ...

Η Ελαφρά Ταξιαρχία ηττήθηκε με 2-0

Ο Απόλλων Σμύρνης καταρρέει. Γνώρισε εντός έδρας ήττα (2-0) από τον Αγροτικό Αστέρα για την 28η αγωνιστική της Football League και μετά τη δυάδα πάει να χάσει και την 3η θέση. Το κάζο με την Ελευσίνα κυνηγά ακόμα την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

λα στραβά για τον Απόλλωνα από το παιχνίδι με την Ελευσίνα και μετά. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά την γκάφα στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό που ουσιαστικά έκανε ελάχιστες τις πιθανότητές της για άνοδο, δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης. Μετά το 0-0 με τον Κισσαμικό, ήρθε η εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Αγροτικό Αστέρα να βάλει οριστικά... ταφόπλακα στα όνειρά για επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα.

Το παιχνίδι άρχισε με καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να αναζητούν το τέρμα που θα έκανε μία από τις δύο κυρίαρχο της αναμέτρησης. Τελικά, αυτό το βρήκε ο Αγροτικός Αστέρα.

Η ομάδα του Ευόσμου, που πήγε στη Ριζούπολη μόνο για τη νίκη, άνοιξε το σκορ στο 21', με μακρινό σουτ του Βαφέα. Ο Απόλλων μετά το σοκ αυτό, βγήκε μπροστά με σκοπό να βρει την ισοφάριση πριν το τέλος του ημιχρόνου, κάτι που δεν κατάφερε.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι, στο 39' βγήκαν στην κόντρα, ο Βελλίνης βρήκε τον Διαμαντόπουλο και αυτός με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα του Αποστολίδη για το 0-2.

Στην επανάληψη ο Απόλλων προσπάθησε, αλλά δεν μπορούσε. Οι ευκαιρίες των Σουνά (49'), Φομίν (69') και Καμαρά (81'), πέρασαν ανεκμετάλλευτες, το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους βάζοντας οριστικά τέλος στις ελπίδες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Αντίθετα, ο Αγροτικός έφυγε με ένα τεράστιο διπλό στην προσπάθεια του παραμονή στην κατηγορία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης, Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν, Παρπέξ (46' Σουνάς), Φαρινόλα (46' Βάντερσον), Μπουντόπουλος (62' Καμαρά), Κονέ, Φομίν.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακούμης, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καπίας, Βαφέας, Σαμουηλίδης (57' Μακρυδημήτρης), Θεοδωρίδης (65' Τοπούζης), Βελλίνης, Συμελίδης (81' Καθάριος), Διαμαντόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Ισοπαλία δώρο του Απόλλωνα σε Λάρισα και Κέρκυρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports