Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νίκη για τον ΠΑΟΚ στο φινάλε-Ένα βήμα από τα πλέι-οφ

Σουπερλίγκ: Νίκη για τον ΠΑΟΚ στο φινάλε...

Οι δικέφαλος επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ άργησε, αλλά στο 80' ο Λέοβατς σκόραρε και έδιωξε το άγχος, ενώ ήταν και στη φάση του γκολ του Μακ στο 89', το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-0!

Ο ΠΑΟΚ έζησε ένα αγχωτικό απόγευμα στην Τούμπα, τελικά, όμως, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα τον οδηγεί στα πλέι οφ.

Ότι ο ΠΑΟΚ θα είχε την υπεροχή και θα έπαιζε τον Λεβαδειακό στο μισό γήπεδο ήταν αναμενόμενο. Το ίδιο και ότι οι γηπεδούχοι θα κέρδιζαν πολλά στημένα στη διάρκεια του αγώνα.

Αυτά τα στοιχεία, όμως, δεν είναι ικανά από μόνα τους να δώσουν στον Δικέφαλο τα πολυπόθητα γκολ που θα έδιωχναν το άγχος και θα έκαναν εύκολο το χθεσινό απόγευμα στην άδεια-λόγω της τιμωρίας της έδρας-Τούμπα.

Χρειαζόταν και το κάτι παραπάνω και αυτό το είχε ο Μαρίν Λέοβατς που με σουτ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Κάτσε στο 80΄ έδιωξε τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από την άδεια Τούμπα.

Γιατί χρειάστηκε τόσο χρόνο ο ΠΑΟΚ για να «καθαρίσει» το ματς; Η απάντηση έρχεται μέσα από πράγματα που έχουν γραφτεί αρκετές φορές φέτος.

Δεν είχε την σωστή τελική πάσα και τους ηγέτες που θα έπαιρναν πάνω τους την ομάδα, απέναντι σε έναν οργανωμένο αντίπαλο. Πίεσε, όμως, ορθολογικά και στο τέλος έφθασε στο πολυπόθητο γκολ που ήταν και το ζητούμενο.

Γκολ: Λέοβατς 80', Μακ 89'

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Κάτσε (Τσίμιροτ 90'), Τζιόλης, Χαρίσης, Πέλκας (Κοροβέσης 61'), Ροντρίγκες (Κούστα 92') και Μακ

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Τσουρίκοφ, Μανωλάς, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος, Μάγκας (Τόπι 61'), Μαχαίρας, Ατζαγκούν (Μίνγκας 84'), Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί (Παππάς 46') και Μάντζιος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ επί του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports