Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Γιάννης Δημαράς μιλά στο thebest για την πιθανότητα αποχώρησής του από την παράταξη Τώρα για την Πατρα: "Θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσω"

Ο Γιάννης Δημαράς μιλά στο thebest για τ...

Συζητήσεις και σενάρια μετά από πρόσφατη συνάντηση στελεχών

Εξελίξεις φαίνεται οτι δρομολογούνται στα εσωτερικά της δημοτικής παράταξης Τώρα Για την Πάτρα μετά και τα όσα φέρεται να ειπώθηκαν σε πρόσφατη συνάντηση στελεχών της το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Lido.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτή τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως το μέλλον της ηγεσίας της παράταξης και της πιθανότητας να αποχωρήσει ο επικεφαλής της Γιάννης Δημαράς, πρόθεση που ο ίδιος είχε εκφράσει μετά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, χωρίς ωστόσο να καθορίζει το χρόνο που αυτό θα συμβεί.

Στη συνάντηση εκτός από τον Γιάννη Δημαρά, παρέστησαν και διακρίνονται στη φωτογραφία, οι Δημήτρης Σαρδελιάνος, Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη, Γιώργος Σιγαλος, Θεοχάρης Μασσαράς,Γεωργία Αθανασιόυ, Τάκης Γασπαράτος,Δημήτρης Αβράμης, Αντώνης Κότσαλης,Ιωάννης Παπαβασιλείου,Πάνος Βαφέας,Ανδρέας Φιλιας, Άντα Ρεμούδη,Γιάννης Καυκάς και Χαριτίνη Καρλιάυτη.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην περίπτωση πάντως που αυτό συμβεί τη θέση του κ. Δημαρά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας αναμένεται να καταλάβει ο Γιώργος Σιγαλός.

Ο Γιάννης Δημαράς, πάντως μιλώντας στο thebest.gr κρατησε κλειστά τα χαρτιά του υπογραμμίζοντας "πως ακόμη δεν έχει έρθει  η ώρα να μιλήσει για το θέμα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις