Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β - Movies θα εμφανιστούν live στις 15 Απριλίου στην Πάτρα

Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β - Movies θα ε...

Στν αίθουσα Αίγλη, στην Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων

Ο γνωστός ερμηνευτής και τραγουδοποιός της ροκ Παύλος Παυλίδης και οι Β - Movies ξαναέρχονται στην Πάτρα, για μία live μουσική εμφάνιση.

Το live τους έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, προκειμένου να παρουσιάσουν το καινούριο τους άλμπουμ με τίτλο "Μια πυρκαγιά σ' ένα σπιρτόκουτο" που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την δισκογραφική εταιρεία Inner ear!

Από το live δεν πρόκειται να λείψουν και όλα εκείνα τα τραγούδια που έκαναν αγαπητό τον Παύλο Παυλίδη στο ευρύ κοινό του, τόσο από την αξέχαστη εποχή του γκρουπ Ξύλινα Σπαθιά, όσο και από την μετέπειτα πορεία του Παύλου Παυλίδη (στα 51 του χρόνια σήμερα) με τους B-movies που έχει αφήσει και αυτή το δικό της στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή!

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies γιορτάζουν λοιπόν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου μ’ ένα μουσικό live στην αίθουσα Αίγλη, στη Veso Mare, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, με ώρα έναρξης στις 21.00.

Προπώληση 10€ (Discover Your Way, Jambacopy, Ηχότοπος- ΑRT CAFE). Τιμή στην πόρτα 12€.

Ο Παύλος Παυλίδης έχει γεννηθεί στις 13 Οκτωβρίου του 1964 στη Βρέμη, μεγάλωσε στη Βέροια και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως κιθαρίστας στην ελληνική ροκ μπάντα Μωρά στη Φωτιά (1986 - 1988) και μετέπειτα ως frontman και στιχουργός στα Ξύλινα Σπαθιά (1993 - 2003). Από το 2004, ακολουθεί solo καριέρα και συνεργάζεται με τους B-Movies.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life