Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Τρίτη θέση για τον Παναθηναϊκό

Ευρωλίγκα: Τρίτη θέση για τον Παναθηναϊκό

Μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές με 86-91

Τη Λαμποράλ Κούτσα με μειονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, μετά την χθεσινοβραδινή του ήττα στην Πόλη από την Αναντολού Εφές με 86-91.

Οι «πράσινοι»... πούλησαν φθηνά τις τελευταίες ελπίδες που είχαν για να πάρουν την 2η θέση του ομίλου και το πλεονέκτημα έδρας στους προημιτελικούς της διοργάνωσης. Για 36 λεπτά είχαν το προβάδισμα απέναντι στην αδιάφορη Αναντολού Εφές (οι Τούρκοι είχαν αποκλειστεί από την περασμένη εβδομάδα), ωστόσο, στο τελευταίο τετράλεπτο «έμειναν από δυνάμεις» κι έδωσαν την ευκαιρία στους Τούρκους να «γυρίσουν» το παιχνίδι και να κλείσουν την παρουσία τους στο Top 16 με τη νίκη γοήτρου.

Πλέον, η αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και στη Νταρουσάφακα επί τουρκικού εδάφους δεν έχει καμία απολύτως βαθμολογική σημασία, καθώς το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα εξασφάλισε την 2η θέση του γκρουπ και στην επόμενη φάση θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι «πράσινοι» είχαν εκπληκτικά ποσοστά στα τρίποντα (11/18) και έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ουίλιαμς, Καλάθης και Γκιστ πέτυχαν από 14, ενώ με 10 τελείωσαν το ματς οι Διαμαντίδης, Ραντούλιτσα και Γιάνκοβιτς. Ο Ντάριο Σάριτς έκανε τη ζημιά στο «τριφύλλι» στην τελευταία περίοδο, με τον Κροάτη να κλείνει τον αγώνα με 15 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωλίγκα: Συνέτριψε την Ρεάλ και ελπίζει ο Ολυμπιακός

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports