Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ την εντυπωσιακή πράγματι εμφάνιση της Ματθίλδης Μαγγίρα ως Αλέκα Κανελλίδου - Την έκανε ίδια

ΔΕΙΤΕ την εντυπωσιακή πράγματι εμφάνιση ...

Στο δημοφιλές σώου «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1

Πραγματικά εντυπωσιακά πειστική ως Αλέκα Κανελλίδου ήταν η γνωστή σωουγούμαν, ηθοποιός και παρουσιάστρια Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία εμφανίστηκε τελευταία και καλύτερη στο δημοφιλές show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», που ξεκίνησε και πάλι και έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 3 Απριλίου 2016.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα (στο ίδιο σώου είχε συμμετάσχει παλιότερα και η αδελφή της Μπέττυ Μαγγίρα) κατάφερε να τραγουδήσει εκπληκτικά καλά με το ίδιο ηχόχρωμα της Κανελλίδου το κομμάτι «Άσε με να φύγω» ενώ είχε κάνει και λεπτομερή δουλειά όσον αφορά στις εκφράσεις και βλέμμα της τραγουδίστριας. Οι Πέτρος Φιλιππίδης, Σταμάτης Φασουλής, Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς, μέλη της φετινής κριτικής επιτροπής του σώου, δεν κατάφεραν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, όταν η Ματθίλδη Μαγγίρα εμφανίστηκε στη σκηνή ως Αλέκα Κανελλίδου και της είπαν εγκωμιαστικά σχόλια ενώ και το κοινό χειροκρότησε όρθιο την καλλιτέχνιδα.

Βέβαια στο τέλος στο σύνολο των βαθμολογιών η Ματθίλδη Μαγγίρα κατετάγη 3η με τον Βαλάντη ως Θέμη Αδαμαντίδη να κερδίζει την πρωτιά και τον Δήμο Μπέκε ως Τζέιμς Μπράουν να έρχεται 2ος. Κάτι μας λέει βέβαια πως τις επόμενες Κυριακές του «Your Face Sounds Familiar» η Ματθίλδη Μαγγίρα αναμένεται να σαρώσει.  Πάντως κατάφερε και απέσπασε τους 12 βαθμούς, το άριστα δηλαδή και από τους τέσσερις κριτές. Ο Βαλάντης απέσπασε τους 12 βαθμούς του κοινού.

Το σώου παρουσιάζει και φέτος η Μαρία Μπεκατώρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight