Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Μεγάλη νίκη της Κηφισιάς στην Ρόδο

Α1 μπάσκετ: Μεγάλη νίκη της Κηφισιάς στην Ρόδο

Φαβορί για την 5η θέση η ομάδα των βορείων προαστίων, επικράτησε με 90-87

Η Κηφισιά επικράτησε του Κολοσσού στο Βενετόκλειο με σκορ 87-90 κι έτσι παραμένει στην πέμπτη θέση της κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, μαζί με τον ΠΑΟΚ ενώ υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον "Δικέφαλο".

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν την 12η νίκη τους στο πρωτάθλημα παρά την αντεπίθεση του Κολοσσού στο τέλος.

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, όπου θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για να τερματίσουν αυτοί στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος.

Υπερισχύουν στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ, καθώς έχουν πάρει και τα δυο μεταξύ τους παιχνίδια, οπότε πιθανό στραβοπάτημα του «δικεφάλου» την τελευταία αγωνιστική θα τους δώσει την 5η θέση της κατάταξης.

Όσον αφορά στον Κολοσσό, οι Ροδίτες γνώρισαν τη 2η σερί και 14η συνολικά ήττα, ωστόσο «κλείδωσαν» κι αυτοί τη συμμετοχή τους στα playoffs.

Τα δεκάλεπτα: 19-26, 36-53, 59-68, 87-90.

Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Λαρεντζάκης 20 (2), Μανωλόπουλος, Ντέιβις 4, Γεωργαλλής, Λίντεν 9 (1), Ρέλεφορντ 13, Αχόνεν 13 (2), Σαλούστρος 17 (1), ΜακΓκι 11.

Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Στίγκερς 3, Γκίκας 9 (1), Πόποβιτς 4, Κασελάκης 17 (3), Χρυσικόπουλος 6, Χογκ 8 (1), Σμιθ 6, Ελ-Αμίν 20 (3), Γλυνιαδάκης 17.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Όσο νικάει ελπίζει ο Αρκαδικός-Οριστικά στην Α2 η Καβάλα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports