Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα δυο το ΜΕΤΑ Αχαΐας για την πορεία κατά της ανεργίας του Δήμου Πατρέων

Στα δυο το ΜΕΤΑ Αχαΐας για την πορεία κα...

Το συντονιστικό της συνδικαλιστικής παράταξης καταγγέλλει τον… συντονιστή του, αλλά και τον Χρήστο Πατούχα

Χάσμα στη συνδικαλιστική παράταξη ΜΕΤΑ Αχαΐας (που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ), με αφορμή την πορεία κατά της ανεργίας που διοργανώνει η δημοτική Αρχή της Πάτρας. Σε ανακοίνωσή του, το Συντονιστικό της παράταξης, καταγγέλλει τον συντονιστή Δημήτρη Ξούλο του ΜΕΤΑ, κατηγορώντας τον για «εργατοπατερίστικη πρακτική», διότι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει την κινητοποίηση του Δήμου, χωρίς να τους ενημερώσει.

Από τα βέλη των μελών του Συντονιστικού δεν ξέφυγε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανυπότακτη Πολιτεία» Χρήστος Πατούχας, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως «κομματάρχη της ΛΑΕ Αχαΐας και συνοδοιπόρο και  άκριτο υποστηρικτή της δημοτικής αρχής.

Η ανακοίνωση του Συντονιστικού του ΜΕΤΑ ΑΧΑΪΑΣ έχει ως εξής:

«Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός δημόσιας ανακοίνωσης του ΜΕΤΑ Αχαϊας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την πορεία του Δήμου Πατρέων για την ανεργία, η οποία εκδόθηκε ερήμην μας από το συντονιστή της παράταξης Δημήτρη Ξούλο.

Θεωρούμε ότι μια τέτοια ενέργεια πέρα από το ότι είναι αντιδημοκρατική και μη συλλογική εκπορεύεται από εργατοπατερίστικη πρακτική.

Χωρίς καμία συνεδρίαση το συντονιστικού μας το οποίο έχει να συνεδριάσει τουλάχιστον έξι μήνες με δική του ευθύνη, χωρίς καμία ενημέρωση μας, οικειοποιείται το τίτλο του ΜΕΤΑ Αχαϊας εξυπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες συνεργαζόμενος με τοπικούς πολιτικούς παράγοντες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκπορεύτηκε από το e-mail του κ. Χρήστου Πατούχα επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας», κομματάρχης της ΛΑΕ Αχαΐας και συνοδοιπόρο και  άκριτο υποστηρικτή της δημοτικής αρχής Πελετίδη σε όλα τα ζητήματα – μέχρι και στο προσφυγικό!

Ο κ. Πατούχας δίνει γραμμή τώρα και στο ΜΕΤΑ Αχαΐας;

Καλούμε το συντονιστή του ΜΕΤΑ Αχαΐας να συνεδριάσει άμεσα τα όργανα του ΜΕΤΑ Αχαΐας και να μην λειτουργεί ως διαμεσολαβητής κομματικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων υποτιμώντας τη συλλογική και δημοκρατική λειτουργία της παράταξης.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις