Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Όψιμος σφοδρός βομβαρδισμός" και 15 χρόνια Ωρίων - Την ερχόμενη Τετάρτη στο Πανεπιστήμιο Πατρών

"Όψιμος σφοδρός βομβαρδισμός" ...

Στο ισόγειο του Κτηρίου Β

Αυτό το μήνα, ο «Ωρίων» συμπληρώνει τα 15 χρόνια από την ίδρυσή του. Ήταν 15 χρόνια εξερεύνησης του σύμπαντος σε αναζήτηση της αστρονομικής, και όχι μόνο, γνώσης. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό τα ταξίδι αυτό!

Ο Ωρίων προσκαλεί όλους όσοι επιθυμούν να παρεβρεθούν, στην επόμενη εκδήλωσή που θα γίνει αυτή την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 21:00. Το κύριο πρόγραμμα της βραδιάς θα είναι ομιλία με τίτλο «Όψιμος σφοδρός βομβαρδισμός: ένα επεισόδιο του αρχέγονου ηλιακού συστήματος με μεγάλη σημασία για την εξέλιξη των πλανητών κ της βιόσφαιρας».

Ομιλητής θα είναι ο Αλέξανδρος Βερεκέτης, βιολόγος και μέλος του Ωρίωνα. Η ομιλία σχετίζεται με τη θολή εφηβική περίοδο του πλανητικού συστήματος και την επίδραση που είχε στη μετέπειτα εξέλιξή του αλλά και στην εξέλιξη του πλανήτη μας.

Πέρα από την ομιλία, θα όσοι παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν και μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές στη δεκαπεντάχρονη ιστορία του συλλόγου.

Η παρουσία όλων των φίλων του «Ωρίωνα» κρίνεται απαραίτητη!

Χώρος διεξαγωγής είναι το αμφιθέατρο ΒΑ που βρίσκεται στο ισόγειο του Κτηρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτήριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτήριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται πίσω από την πρυτανεία και εμφανίζεται κεντρικά στον εξής χάρτη:
http://g.co/maps/ntkdq

Οι διαλέξεις είναι ανοιχτές και ελεύθερες για όλο το κοινό όπως και όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις