Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία και αποκλεισμός για την Εθνική νέων από την "Ελίτ"

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία και αποκλεισμός για...

Η νέοι του Γιάννη Γκόυμα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Αγγλία

Δεν τα κατάφερε η εθνική μας ομάδα Νέων που αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την Αγγλία στην Ισπανία όπου διεξάγεται η elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αποκλείστηκε από την τελική φάση της διοργάνωσης σε συνδυασμό με την ήττα στην πρεμιέρα με 0-2 από τους Ισπανούς.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 49΄ με τον Άρμστρονγκ να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, ύστερα από φάουλ στον ίδιο από τον Σβαρνά.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όμως αντέδρασε άμεσα με τον Λάμπρου να κάνει το 1-1 δύο λεπτά αργότερα με όμορφο τέρμα. Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Ρεγκάκο (52' και 74'), Ανδρούτσου (57΄), Αγγελόπουλο (59΄) και Μανθάτη (64΄και 83΄).

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στο 89' για ανατροπή του Ανδρούτσου από τον τερματοφύλακα της Αγγλίας.

Ο Αυστριακός διαιτητής της αναμέτρησης Μάρκους Γούτσκι παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ότζο, Λέντσον, Κόνολι, Αγγελόπουλο, Σβαρνά, Μεγαρίτη και Λημνιό.

Ελλάδα: Αστράς, Βιδάλης, Κατράνης, Σβαρνάς, Ρέτσος, Μανθάτης, Αγγελόπουλος (68΄ Μεγαρίτης), Ρεγκάκος (83 Σταθόπουλος), Λάμπρου (74΄ Λημνιός), Γαλανόπουλος, Ανδρούτσος

Αγγλία: Γούντμαν, Κένι, Κόνολι, Λέντσον, Μουρ, Μπόρθγουικ-Τζάκσον (67΄ Κουκ), Ρόμπερτς, Άρμστρονγκ, Μπράουν (74΄ Όνομαχ), Φράι, Ότζο (60΄ Άμπραχαμ)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Φιλική ισοπαλία για την Εθνική Νέων απέναντι στην Τσεχία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports