Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ο κιθαρίστας από το γκρουπ Τρύπες για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα

Ο κιθαρίστας από το γκρουπ Τρύπες για μί...

Αυτό το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, στις 22.00

Ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος, γνωστός ήδη μέσα από την πορεία του ροκ συγκροτήματος «Τρύπες» αλλά και από την μετέπειτα διαδρομή του, είτε με τις προσωπικές του δουλειές αλλά και μέσα από τις συνεργασίες του, έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική πραγματικότητα.

Αυτό το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, στις 22.00 το βράδυ, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος θα πραγματοποιήσει μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, στις συναυλίες του με τίτλο Electric Solo, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με δικές του οργανικές συνθέσεις, κομμάτια απ’ όλη του την μουσική διαδρομή με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού.

Εργαλεία του γι’ αυτό το μουσικό ταξίδι η κιθάρα του και ένας υπολογιστής. Με Fx και loops περνάει από τον λυρισμό στον μοντερνισμό και στον κόσμο των ηχητικών εντυπώσεων, δημιουργώντας έντονες εικόνες – διαθέσεις – συναισθήματα.

Στις βραδιές του Electric Solo βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον ήχο του τόσο ιδιαίτερο, χαρακτηριστικό, αναγνωρίσιμο και εν τέλει αγαπητό.

Το live θα δοθεί στο «Ροκφόρ» στην Τριών Ναυάρχων 60, το Σάββατο. Ώρα έναρξης – 22.00. Τηλέφωνο Κρατήσεων : 2610 009606.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life