Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Έφυγε" η σύζυγος του ιατρού Παναγιώτη Ραμπαβίλα, Ίνγκεμποργκ-Σήμερα στην Ευαγγελική εκκλησία η κηδεία της

"Έφυγε" η σύζυγος του ιατρού Π...

Συγκίνηση στην Πάτρα

Συγκίνηση στην Πατραική κοινωνία προξένησε η δυσάρεστη είδηση της εκδημίας της ιατρού Ίνγκεμποργκ Ραμπαβίλα σε ηλικία 86 ετών.

Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του γνωστού Πατρινού ιατρού Παναγιώτη Ραμπαβίλα. Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, στις 3 το απόγευμα, στην Ευαγγελική εκκλησία Πατρών στην οδό Κανελλοπούλου ενώ παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις υπέρ της Αναπλαστικής σχολής Πατρών.

Η Ίνγκεμποργκ Ραμπαβίλα ήταν Γερμανικής καταγωγής. Ο σύζυγος της Παναγιώτης Ραμπαβίλας στα 91 του χρόνια σήμερα, είναι γνωστός και αγαπητός πέρα από την επιστημονική του κατάρτιση και ενασχόληση με την ιατρική, και για την ενεργό ενασχόληση του με τα κοινά τις προηγούμενες δεκαετίες. Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας, άνθρωπος με ήθος, αρχές και εντιμότητα, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και αρνήθηκε προτάσεις που του είχαν γίνει για θέση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ή να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.

Στην Γερμανία όπου είχε σπουδάσει ο Π. Ραμπαβίλας την δεκαετία του ’50, γνώρισε την Ίνγκεμποργκ την οποία και κατόπιν παντρεύτηκε.

Η οικία τους στην Πάτρα είναι στα Ψηλαλώνια.

Η συνάντηση του Παναγιώτη Ραμπαβίλα με τους παλιούς συντρόφους του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις