Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ιστορική νίκη για τον Παναιτωλικό επί της ΑΕΚ στο φινάλε

Σουπερλίγκ: Ιστορική νίκη για τον Παναιτ...

Οι Αγρινιώτες επικράτησαν, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, της ένωσης με 1-0

Την προσπάθεια της ΑΕΚ (σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς) να κλέψει αποτέλεσμα τιμώρησε ο Παναιτωλικός! Ενώ η κοιμισμένη Ένωση είχε συμβιβαστεί με την ισοπαλία ο Πάουλο την άφησε στον τόπο (1-0) στο 94’!

Ο Μάρκος Πάουλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα, δίνοντας στον Παναιτωλικό την πρώτη νίκη στην ιστορία του απέναντι στην ΑΕΚ (1-0). Κακή η Ένωση, ψυχωμένοι οι γηπεδούχοι.

Μακράν την χειρότερη εμφάνιση της στον δεύτερο γύρο έκανε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Χειρότερη ίσως και από την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Και ο Παναιτωλικός την τιμώρησε. Την τιμώρησε και για την κακή της αγωνιστική εικόνα και για την τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Μπουονανότε στο 90 λεπτό.

Οι γηπεδούχοι μ’ ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, πήραν τη νίκη με 1-0. Μια νίκη που την έκτισαν πάνω στην εξαιρετική αμυντική τους λειτουργία και την σφράγισαν πάνω στην εξαιρετικά κακή αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Γκολ: 94' Παουλο Μάρκος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κούσας, Μουνιός, Μάκος, Μαρκόφσκι (82’ Κλέσιου), Πάουλο, Φερέιρα (71’ Βασιλούδης), Ρουμπουλάκου, Μύγας, Χαντακιάς, Ουάρντα (90’ Βασιλείου)

ΑΕΚ (Πογέτ): Μπαρόχα, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Άρθο, Γκάλο, Σιμόες, Γιόχανσον (62’ Κορδέρο), Μάνταλος, Τζεμπούρ, Βάργκας(61’ Μπουονανότε), Αραβίδης (76’ Πέκχαρτ)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ήττα για τον Παναιτωλικό στα Γιάννενα-Απομακρύνεται το όνειρο της Ευρώπης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports