Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τραγωδία στην άσφαλτο για τον 46χρονο γιατρό Γιώργο Αναστόπουλο με το τζιπ-Πατέρας δύο παιδιών-Επέστρεφε σπίτι του από εφημερία και σκοτώθηκε στην Πατρών- Πύργου, στα Βραχναίικα

Πάτρα: Τραγωδία στην άσφαλτο για τον 46χ...

Το αυτοκίνητο ξέφυγε από τον δρόμο

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δύο παιδιά είχε ο 46χρονος γιατρός Γιώργος Αναστόπουλος που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στα Βραχναίικα σήμερα το πρωί επιστρέφοντας σπίτι τουο από εφημερία. Η είδηση του τραγικού θανάτου του ενώ επέστρεφε από εφημερία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Και βέβαια επαναφέρει με τον πιο τραγικό τρόπο την ανάγκη λήψης μέτρων για την εθνική οδό καρμανιόλα στην οποία έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή πολλά θύματα.

12.05 Γιατρός με καταγωγή από την Ηλεία ο οποίος υπηρετούσε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και επέστρεφε στην Πάτρα όπου έμενε και μόνιμα, από εφημερία είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος οδηγός που βρήκε τραγικό θάνατο νωρίτερα σε τροχαίο στα Βραχνέικα. Πρόκειται για τον Γιώργο Αναστόπουλο.

11.06 πμ Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου, στο ύψος των Βραχναιίκων. Συγκεκριμένα επρόκειτο για μαύρο τζιπ μάρκας ΚΙΑ, το οποίο ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στο 12ο χιλιόμετρο με αποτέλεσμα να φύγει από το δρόμο και να πέσει από ύψος, προς την παλαιά Εθνική.

Το αυτοκίνητο κινείτο με κατευθυνση από Πύργο προς Πάτρα. Ο τραυματισμός του 46χρονου οδηγού ήταν θανάσιμος.

Στο αυτοκίνητο δεν επέβαιναν άλλα άτομα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις