Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 18 Μαρτίου

Ζώδια

Ιχθύες

Παραγωγική και δραστήρια η σημερινή μέρα, με τη θετική γωνία Σελήνης-Άρη να ωθεί σε γρήγορες και καλές εξελίξεις θέματα επαγγελματικά αλλά και στις καθημερινές σας δουλειές. Καλή μέρα για επαγγελματικά ξεκινήματα, όπως επίσης και για ξεκίνημα μιας δίαιτας ή θεραπείας. Άτομα εξουσίας πιθανόν να σας ενθαρρύνουν. Ενασχόληση με τα κατοικίδια.

Κριός

Ευχάριστη κι εξωστρεφής μέρα, με τη Σελήνη απ' τον παιχνιδιάρικο και θετικό Λέοντα να κάνει τη διάθεση ανάλογα θετική, ενώ είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να παίξετε, να ασχοληθείτε με σπορ χόμπι και άλλα πράγματα που σας δίνουν χαρά. Ευκαιρίες για φλερτ. Η θετική όψη Σελήνης-Άρη αυξάνει την ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση, την αποτελεσματικότητα.

Ταύρος

Τον τομέα του σπιτιού τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων, ενώ πιθανόν να έχετε περισσότερη ανάγκη να κάτσετε μέσα. Η θετική όψη Σελήνης-Άρη τονώνει την ψυχολογία σας και νιώθετε πιο δυνατοί, ενώ κάνετε και πράγματα για το σπίτι και τους δικούς σας.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακή, ζωηρή και κινητική μέρα, με τη θετική όψη Σελήνης-Άρη να σας κάνει αρκετά δραστήριους και να ωθεί σε αποτελεσματικές και γρήγορες επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, σε ζωντανό κλίμα στις σχέσεις. Αρκετές μετακινήσεις πιθανές ή και ταξιδάκια. Μέρα μάθησης, σεμιναρίων, γραψίματος, διαβάσματος. Πιθανές συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Καρκίνος

Έμφαση στα οικονομικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, μια καλή μέρα για τα έσοδα, ενώ η θετική όψη της με τον Άρη μπορεί να σας ωθήσει σε αποτελεσματικές κινήσεις και διεκδικήσεις σε οικονομικά κι εργασιακά θέματα. Καλή μέρα για ξεκινήματα και αποφάσεις. Μέρα επίσης με αγορές, πωλήσεις και διάφορες συναλλαγές. Απόλαυση της ζωής.

Λέων

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ η θετική της όψη με τον Άρη σας κάνει αρκετά αποφασιστικούς, αποτελεσματικούς, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα – ανεβασμένες αθλητικές επιδόσεις. Καλή μέρα για ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, αποφάσεις, και για να καθορίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

Παρθένος

Με το πέρασμα σήμερα της Σελήνης απ' τον τελευταίο σας οίκο θα είναι μέρα κλεισίματος κύκλων και θεμάτων, ενώ η θετική της όψη με τον Άρη βοηθά σε αυτά τα τελειώματα, στο να γίνουν γρήγορα κι αποτελεσματικά. Μεγαλύτερη ανάγκη απόσυρσης, ησυχίας, διαλογισμού. Καλή μέρα για τέχνη, πνευματικότητα, φιλανθρωπία. Τόνωση ψυχική.

Ζυγός

Αρκετά καλή και κοινωνική μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, και να ασχοληθείτε περισσότερο με το ίντερνετ και τα social media. Η θετική όψη Σελήνης-Άρη κάνει ζωηρό το κλίμα και βοηθά να γίνουν γρήγορες και καλές επαφές και συμφωνίες.

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στα επαγγελματικά, ενώ η θετική της όψη με τον Άρη βοηθά στο να γίνουν γρήγορες κι αποτελεσματικές κινήσεις, που θα φέρουν και έσοδα. Καλή μέρα για επαφές με άτομα εξουσίας, για να στείλετε βιογραφικά, κλπ. Προχωρήστε την ανάδειξη του εαυτού σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Γρήγορη εκτέλεση υποχρεώσεων.

Τοξότης

Μια δραστήρια, αισιόδοξη και ζωντανή μέρα, με την Σελήνη να ενεργοποιεί με θετικό τρόπο τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας και να ανεβάζει έτσι την αποφασιστικότητα, τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Ευνοούνται σήμερα τα ξεκινήματα και τα ανοίγματα. Γρήγορες και καλές κινήσεις σε σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσει, συγγραφή.

Αιγόκερως

Αν και πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, ωστόσο η θετική όψη Σελήνης-Άρη σας κάνει να νιώθετε δυνατοί ψυχολογικά και βοηθά να έχετε καλύτερο έλεγχο των καταστάσεων. Έμφαση δίνει η Σελήνη σήμερα σε ζητήματα οικονομικά, τα οποία θα τακτοποιηθούν ή θα προχωρήσουν γρήγορα. Αρκετά ερωτική μέρα, με βαθύτερη σύνδεση με το σύντροφό σας

Υδροχόος

Κοινωνική και αρκετά ζωντανή μέρα, με τη θετική γωνία Σελήνης-Άρη να ωθεί σε επιτυχημένες δράσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν κυρίως τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τη δικτύωση και την συμμετοχή σας σε ομάδες ή συλλόγους και κόμματα. Ευκαιρίες για συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ βλέπετε ανθρώπους με τους οποίους έχετε ίδιους στόχους και θέλω.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being