Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στον διεθνή αγώνα «IV Bodrum International Optimist Regatta»

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στον διεθνή...

Οι αθλητές πλασαρίστηκαν σε υψηλές θέσεις κερδίζοντας εμπειρίες

Επέστρεψαν οι μικροί αθλητές, Γεωργόπουλος Λάμπρος, Γεωργόπουλος Νικόλας και Μαρκεζίνης Αναστάσης από την πατρίδα του Ηρόδοτου, την Αλικαρνασσό (Bodrum) της Τουρκίας.

Οι αθλητές πήραν μέρος στην «IV BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA» και πλασαρίστηκαν σε υψηλές θέσεις, κερδίζοντας εμπειρίες.

Ο αγώνας, στον οποίο εκπροσώπησαν την ΠΑΤΡΑ και την Περιφέρεια Νοτιοδυτικής Ελλάδας, είχε υψηλό δείκτη συναγωνισμού και διοργανώθηκε από τον τοπικό Όμιλο B.A.Y.K. και την Τουρκική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία με διεθνείς κριτές.

Συνολικά συμμετείχαν 326 αθλητές/τριες από 60 ομίλους 16 χωρών (Τουρκία, Ελλάδα, Γερμανία, Η.Π.Α., Ουγγαρία, Σλοβενία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Κύπρο, Κουβέιτ, Λιθουανία, Τσεχία, Μολδαβία, Πολωνία και Ινδία).

Από την Ελλάδα εκτός από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών συμμετείχαν ο Ν.Ο. Χίου, ο Ν.Ο. Κω, ο Ν.Ο. Άνδρου, ο ΣΕΑΝΑΤ Καλλιθέας, ο ΝΟΤΚ και ο «Αλκυών» Ραφήνας.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά του Ομίλου μας!

Η επίπονη και καθημερινή προπόνησή τους έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Σημαντική σίγουρα και η προσφορά του προπονητή μας Καλογερή Θεόδωρου και των συνεργατών του, που για μία ακόμη χρονιά κατάφεραν ο Ι.Ο. Πατρών να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο στα Περιφερειακά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα άλλα και σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών καλεί τα παιδιά της πόλης μας να εγγραφούν στις σχολές αρχαρίων, να γνωρίσουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας και να εκπροσωπήσουν στο μέλλον και αυτοί την πόλη μας σε διεθνείς αλλά και σε Περιφερειακούς και Πανελλήνιους αγώνες.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports