Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 17 Μαρτίου

Ζώδια

Ιχθύες

Άνετη και πιο ευχάριστη μέρα, όπου είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να παίξετε, να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, να ασχοληθείτε με σπορ, χόμπι αλλά και με τα παιδιά. Ευκαιρίες για φλερτ κι εξόδους. Η θετική όψη Σελήνης-Ερμή βοηθά την επικοινωνία. Το πρωί είναι πιθανά κάποια έκτακτα έξοδα.

Κριός

Σχετικά πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, με την Σελήνη απ' τον “σπιτικό” Καρκίνο να σας βάζει σε ανάλογη διάθεση να κάτσετε μέσα και να φροντίσετε το χώρο σας και τους δικούς σας. Το πρωί προσέξτε ορισμένα απρόοπτα αλλά και την κυκλοθυμία. Καλή μέρα για να καλέσετε φίλους ή συγγενείς στο σπίτι για φαγητό.

Ταύρος

Επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, με πιθανές ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, με αρκετή κουβεντούλα, ενώ είναι πιθανές και διάφορες μετακινήσεις ή ακόμα και ταξιδάκια. Κάποια απρόοπτα δεν λείπουν το πρωί, αλλά και αρνητικές σκέψεις ή εμμονές. Μέρα επίσης μαθημάτων, σεμιναρίων, πληροφόρησης, διαβάσματος, γραψίματος. Πιθανές συναντήσεις με συγγενείς.

Δίδυμοι

Έμφαση στον οικονομικό σας τομέα δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και διάφορες συναλλαγές. Το πρωί μπορεί να υπάρξουν κάποια απρόοπτα, ή έκτακτα έξοδα. Όμως είναι πιθανές σήμερα και ορισμένες καλές οικονομικές κι επαγγελματικές επαφές και έσοδα. Θα μπορέσετε επίσης να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις.

Καρκίνος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, στην οποία πιθανόν να προχωρήσετε και σε κάποια ξεκινήματα, πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Το πρωί προσέξτε τις εμμονές αλλά και τη νευρική ένταση ή τα απρόοπτα και τη κυκλοθυμία. Ωστόσο σήμερα αναμένονται και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις.

Λέων

Καθώς σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων και θεμάτων. Αυξημένη ανάγκη απομόνωσης, ησυχίας και ύπνου. Το πρωί είναι πιθανά ορισμένα απρόοπτα. Καλή μέρα για ενασχόληση με την τέχνη, την πνευματικότητα και την φιλανθρωπία. Δεν λείπουν κάποιες καλές επαφές και συζητήσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε  φίλους και γνωστούς, να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, και να σερφάρετε αρκετά στο ίντερνετ και τα social media. Πιθανές ευχάριστες συναντήσεις και θετικές συζητήσεις, με το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή να βοηθά την επικοινωνία στις σχέσεις.

Ζυγός

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ η θετική της όψη με τον Ερμή δίνει την ευκαιρία για καλές επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες και συμφωνίες. Πιθανές συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Στείλτε βιογραφικά, προωθήστε τον εαυτό σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Το πρωί ωστόσο προσέξτε κάποιες εμμονές και ορισμένα απρόοπτα.

Σκορπιός

Πιο άνετη κι αισιόδοξη μέρα για το ζώδιό σας, ενώ βοηθιέται και η επικοινωνία λόγω της θετικής όψης Σελήνης-Ερμή. Έμφαση δίνεται κυρίως στις σπουδές, σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, αλλά και σε θέματα νομικά. Το πρωί ενδέχεται να αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμά σας ή να υπάρξουν απρόοπτα στο χώρο δουλειάς.

Τοξότης

Μια μέρα σχετικά πιο ήσυχη κι εσωστρεφής, με την προσοχή σας να γυρνά προς τα μέσα και να ωθείστε σε ψυχανάλυση κι έρευνα. Η θετική όψη Σελήνης-Ερμή δε, βοηθά την κατανόηση ψυχολογικών θεμάτων και την επικοινωνία γενικά. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, συντάξεων, ασφαλειών, διατροφής συζύγου, κλπ.

Αιγόκερως

Κοινωνική κι ευχάριστη μέρα, εκτός απ' το πρωί που μπορεί να υπάρξουν κάποιες εμμονές, απρόοπτα και μια κυκλοθυμία. Ωστόσο σήμερα αναμένονται και ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, με τη θετική όψη Σελήνης-Ερμή να βελτιώνει την επικοινωνία με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους συγγενείς, τους άλλους γενικά. Καλή μέρα για συμφωνίες.

Υδροχόος

Δουλειά και χαρά σήμερα, σε μια μέρα παραγωγική, όπου και τα έσοδα αναμένεται να πάνε καλά. Η θετική όψη Σελήνης-Ερμή βελτιώνει την επικοινωνία στο χώρο δουλειάς και βοηθά να γίνουν καλές επαφές ή συμφωνίες. Ωστόσο το πρωί θα πρέπει να προσέξετε κάποια απρόοπτα στις μετακινήσεις ή την ξαφνική αλλαγή του προγράμματός σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being